Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 14, 2015

Χρυσή Αυγή ή Τέφρα!


Χρυσή Αυγή ή Τέφρα!

Πριν λίγες ώρες υπεγράφη ακόμα μία προδοσία κατά της πατρίδας και του Ελληνικού λαού, αυτή την φορά με αριστερό πρόσημο. Το νέο μνημόνιο που παραδίδει την Εθνική μας κυριαρχία και τον Εθνικό μας πλούτο είναι πλέον γεγονός, και είναι το πιο σκληρό απ' όλα. Το συνταγματικό τόξο, ενωμένο στην προδοτική του στάση θέλοντας να χρυσώσει το χάπι, παρουσιάζει την υποταγή της κυβέρνησης ως νίκη, φτάνοντας μέχρι και στο σημείο ο Άδωνης Γεωργιάδης να συγχαίρει τον Αλέξη Τσίπρα για την οριστική παράδοση της χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους.
Το ηχηρό ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού, που πέρασε μέσα από το κλίμα τρομοκρατίας των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης και από μία απίστευτη ταλαιπωρία στις....
ατελείωτες ουρές των ΑΤΜ, προδόθηκε με πρωτοφανή τρόπο εν μία νυκτί, από τους γιαλαντζί επαναστάτες της κυβέρνησης Σύριζα.
Μέσα λοιπόν σε όλον αυτόν τον πανικό, και χωρίς να το γνωρίζει η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, κατάφεραν να περάσουν το νομοσχέδιο περί ιθαγένειας των αλλοδαπών. Ένα νομοσχέδιο το οποίο είναι στην ουσία η ταφόπλακα του Ελληνικού Έθνους. Την ώρα που η υπογεννητικότητα των Ελλήνων βρίσκεται σε πολύ υψηλά ποσοστά, την ώρα που το πιο μάχιμο κομμάτι του Ελληνικού λάου, δηλαδή η νεολαία, αναγκάζεται να μεταναστεύσει, την ώρα που Έλληνας μαστίζεται όλο και περισσότερο από δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα, κάποιοι είχαν την κάψα να δώσουν ιθαγένεια σε κάθε λογής εισβολέα που βρίσκεται παράνομα στην πατρίδα μας. Βέβαια δεν είναι ο αντιρατσισμός ή ανθρωπιά που τους διακατέχει, αλλά το ότι έχουν καταλάβει όλες αυτές οι πολιτικές μαριονέτες πως οι Έλληνες πλέον τους έχουν γυρίσει την πλάτη, και θα χρειαστούν νέες δεξαμενές ψηφοφόρων για να κρατηθούν στην εξουσία.
Όλα δείχνουν πως το μέλλον της πατρίδας μας είναι πιο ζοφερό από ποτέ. Πολλοί συμπατριώτες μας αναρωτιόνται πως γίνεται όταν όλα δείχνουν πως έχουν χαθεί να υπάρχουν κάποιοι που δεν παραδίνονται και συνεχίζουν τον Αγώνα τους πιο δυνατά από ποτέ. Είμαστε εμείς οι Χρυσαυγίτες που δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για τον Λαό και την Πατρίδα μας. Είμαστε εμείς που περάσαμε μέσα από συκοφαντίες, διώξεις, φυλακίσεις μέχρι και δολοφονίες και δεν λυγίσαμε μπροστά σε τίποτα. Είμαστε εμείς που ξέρουμε ότι αυτή η πατρίδα θα αναγεννηθεί από τις στάχτες της, γιατί πολύ απλά είμαστε το πεπρωμένο της Ελλάδας.
Η πιο σκοτεινή στιγμή της Ελλάδας είναι πλέον γεγονός, αλλά δεν την φοβόμαστε διότι για να αντικρίσει ένας Λαός το φως, πρέπει να περάσει από το πιο βαθύ σκοτάδι. Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού βρίσκεται προ των πυλών, και ας γνωρίζουν όλοι αυτοί που φέραν το σκοτάδι στην πατρίδα μας πως σύντομα δεν θα είναι τίποτα άλλο παρά μία κακή ανάμνηση.
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!
ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Σωτήρης Δεβελέκος - Μέλος Κεντρικής Επιτροπής Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών