Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 04, 2015

Γιάννης Λαγός - Νίκος Μίχος στο “Εμπρός”: Συνεχίζουμε τον πολιτικό Αγώνα ευρισκόμενοι σε κατ΄ οίκον περιορισμό


Γιάννης Λαγός - Νίκος Μίχος στο “Εμπρός”: Συνεχίζουμε τον πολιτικό Αγώνα ευρισκόμενοι σε κατ΄ οίκον περιορισμό

Οι σε κατ οίκον περιορισμό - φυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής κ. Γιάννης Λαγός και Νικόλαος Μίχος, μιλάνε στο «ΕΜΠΡΟΣ» και στον δημοσιογράφο Π. Παναγόπουλο και δίνουν τις απαντήσεις για τους λόγους που το «συνταγματικό τόξο» συνεχίζει να τους έχει φυλακισμένους

Ένα χρόνο κλείνουν οι σε κατ’ οίκον περιορισμό - φυλάκιση οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής κα. Ελένη Ζαρούλια, Νικόλαος Μίχος, και Δημήτριος Κουκούτσης, ενώ σε κατ’ οίκον περιορισμό βρίσκονται πλέον και ο προ τριών μηνών αποφυλακισθείς Αρχηγός της τρίτης Πολιτικής Δύναμης της χώρας κ. Νικόλαος Μιχαλολιάκος, αλλά και ο επίσης αποφυλακισμένος βουλευτής κ. Γιάννης Λαγός. Το «ΕΜΠΡΟΣ» μίλησε με τους κυρίους Γ. Λαγό και Ν. Μίχο, για τις πρωτοφανείς καταστάσεις τις οποίες βίωσαν σε μια «δημοκρατία», η οποία είναι πλέον ξεκάθαρο ότι προσπαθεί να εξοντώσει όσους δεν μπορεί να ελέγξει. Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι, ο.....
«κατ’ οίκον περιορισμός», είναι η πιο πονηρή αλλά και ύπουλη μορφή φυλάκισης, η οποία εφαρμοζόταν ΜΟΝΟΝ σε κάποιες τριτοκοσμικές δικτατορίες, και μάλιστα πριν από πάρα πολλά χρόνια.
Και όταν λέμε «πονηρή» και «ύπουλη», εννοούμε ότι παρέχει δύο «πλεονεκτήματα» στο τυραννικό καθεστώς που την επιβάλλει. Πρώτον, το επικοινωνιακό «τρικ» του ότι, εφόσον πρόκειται για περιορισμό και όχι για φυλάκιση αποτελεί μια πιο «εύηχη» ποινή για τα αυτιά της καθοδηγούμενης από τα διεφθαρμένα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης (ΜΜΕ) κοινής γνώμης, και δεύτερον είναι ύπουλη, καθώς μπορεί να εξακολουθήσει να κρατά φυλακισμένο κάποιον και μετά την παρέλευση του 18μήνου.
Σε αυτό το σημείο υπενθυμίζουμε ότι, εξαιρετικά επικίνδυνοι ποινικοί εγκληματίες, (μεταξύ των οποίων ληστές τραπεζών, δολοφόνοι, βιαστές, αλλά και τρομοκράτες), αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την παρέλευση του 18μηνου, ΧΩΡΙΣ να τους επιβληθεί ο κατ’ οίκον περιορισμός, με αποτέλεσμα πολλοί από αυτούς να συνεχίσουν ανενόχλητοι την εγκληματική τους δράση, ή… και να εξαφανιστούν! Υπάρχουν φυλακισμένοι και εκτός των φυλακών.
- Πότε ξεκίνησε η κατ’ οίκον φυλάκιση σας;
Γ. Λαγός: Αμέσως μόλις αποφυλακίστηκα στις 20 του Μάρτη του 2015.
Ν. Μίχος: Ο κατ’ οίκον περιορισμός μου ξεκίνησε στις αρχές Ιουλίου του 2014.
- Θα θέλαμε να μας πείτε τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους το «συνταγματικό τόξο» σας «τιμώρησε» με κατ’ οίκον φυλάκιση;
Γ. Λαγός: Οι λόγοι είναι ότι δεν γίναμε σαν αυτούς, ούτε θα γινόμασταν ποτέ. Μπήκαμε στην βουλή σαν απλοί Έλληνες πολίτες, και αυτή την κατηγορία των ανθρώπων οι «δημοκράτες» δεν έχουν μάθει, και δεν μπορούν να την αντιμετωπίσουν. Δεν μπήκαμε να κλέψουμε. Δεν μπήκαμε για να πλουτίσουμε. Κάναμε ακριβώς ό,τι είχαμε υποσχεθεί. Δεν προδώσαμε τις ιδέες μας και τους ψηφοφόρους μας, και αυτό ήταν το τίμημα.
Ν. Μίχος: Δώσαμε την ψυχή μας για την Ελλάδα. Δώσαμε το αίμα μας μόνον σε Έλληνες. Δώσαμε τα λεφτά μας για τις διανομές τροφίμων. Δεν δεχτήκαμε να ενταχθούμε στο «σύστημα», δεν τα πήραμε, δεν ξεπουληθήκαμε, και είπαμε για πρώτη φορά μέσα στο Ελληνικό κοινοβούλιο μόνο αλήθειες με το όνομά τους. Η φωνή μας λοιπόν έπρεπε να φιμωθεί και μέσα και έξω από αυτό. Δυστυχώς βέβαια για αυτούς δεν τα κατάφεραν να μας φιμώσουν.
- Τι πιστεύετε ότι επεδίωκαν να κερδίσουν με τον κατ’ οίκον περιορισμό σας;
Γ. Λαγός: Να διακόψουν βιαίως την επαφή νόμιμα εκλεγμένων βουλευτών με τους ψηφοφόρους τους, να αφήσουν ακέφαλη την Χρυσή Αυγή, ενώ παράλληλα πίστευαν ότι θα κάμψουν το ηθικό μας και θα μας φοβίσουν. Δυστυχώς για αυτούς γελάστηκαν και μάλιστα οικτρά.
Ν. Μίχος: Προσπάθησαν να με ελέγχουν απόλυτα, να με φιμώσουν, και μάλιστα για να καταλάβετε το μέγεθος της στημένης σκευωρίας εις βάρος μας, τον πρώτο καιρό με είχαν για 8 ολόκληρες ημέρες, όχι τυχαία βέβαια, αφύλακτο, με την ελπίδα, (ή μήπως την σιγουριά;) ότι μπορεί να την «κοπανήσω», ούτως ώστε να βρεθεί και μια πραγματική κατηγορία για να «δέσουν» επιτέλους την εις βάρος μου δικογραφία και με κάτι πιο «ουσιαστικό». Κάτι που να φανεί ότι δικαιολογεί τουλάχιστον την κατ’ οίκον φυλάκισή μου. Με το ίδιο σκεπτικό δεν μου επέτρεψαν να πάω να ψηφίσω, έχοντας μάλιστα ολόκληρο κλιμάκιο από ασφάλεια και ΟΠΚΕ στο σχολείο που θα ψήφιζα! Είχανε την εντύπωση ότι θα παραβίαζα τους περιοριστικούς όρους, και θα τους έδινα έτσι την ευκαιρία να με αλυσοδέσουν ξανά μπροστά στον κόσμο και τις κάμερες, οι οποίες ήταν εκεί, προσεκτικά κρυμμένες και περίμεναν…
 - Οι φυλακίσεις και οι κατ’ οίκον περιορισμοί έγιναν βάσει συγκεκριμένου σχεδίου και προγραμματισμού;
Γ. Λαγός: Υπάρχει σχέδιο φίμωσης, εξόντωσης, και εξαφάνισης της Χρυσής Αυγής. Προσπαθούν να βρουν την ιδανική «φόρμουλα» για να το κάνουν αυτό. Μέχρι τώρα δεν έχουν καταφέρει ουσιαστικά τίποτα. Πέραν αυτού, είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε και την οποιαδήποτε αντιδημοκρατική συμπεριφορά εκ μέρους τους, που πιθανόν θα ακολουθήσει ακόμα.
Ν. Μίχος: Ναι. Πιστεύω ότι όλα έγιναν βάσει συγκεκριμένου σχεδίου και προγραμματισμού, καθώς ο στόχος τους ήτανε κατά βάση η φίμωση και ο έλεγχός μας, αλλά και το «φακέλωμα» των ανθρώπων με τους οποίους ερχόμασταν σε επαφή. Εάν έχουν την άποψη ότι όλο αυτό ονομάζεται δημοκρατία, εμείς τους λέμε ότι το καθεστώς του «συνταγματικού τους τόξου» δεν είναι τίποτε περισσότερο από μια άκομψα συγκαλυμμένη τριτοκοσμική δικτατορία που εξυπηρετεί φανερά πλέον μόνον τα συμφέροντα της παγκόσμιας ισοπέδωσης.
- Ποια πιστεύετε ότι είναι μετά από δύο σχεδόν χρόνια από την έναρξη όλης αυτής της νομικής και πολιτικής «εκτροπής» η άποψη της κοινής γνώμης και του λαού για όλα αυτά;
Γ. Λαγός: Η Κοινή Γνώμη και ο λαός έχουν αντιληφθεί την πραγματικότητα, και για αυτό τον λόγο παρά τον συνεχιζόμενο πόλεμο όλου του συστήματος εναντίον μας, μας στηρίζουν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη του, και βασίζουν πλέον την σωτηρία της Πατρίδος αποκλειστικά επάνω μας.
Ν. Μίχος: Ακόμα και οι φοβισμένοι, οι βολεμένοι, αλλά και αυτοί που από αντίδραση τούς ψήφισαν, όλοι συμφωνούν ότι οι διώξεις είναι άδικες, αντισυνταγματικές, και καθαρά πολιτικές. Ακόμη και άνθρωποι που πολιτικά βρίσκονται «απέναντί» μας, όπως για παράδειγμα ο πρώην υπ. κ. Ρουπακιώτης, είπε ξεκάθαρα για ποιο λόγο έγιναν οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής και ποιοι κρύβονταν πίσω από αυτές. Απλά κάποιοι φροντίζουν όλα αυτά τα υπέρ υμών αποκαλυπτικά, να μην φτάνουν στα αυτιά του Ελληνικού λαού.
- Με όλα αυτά κατάφεραν να σας στερήσουν εκτός όλων των άλλων και δύο χρόνια από την ζωή σας. Ποιες θα είναι οι νομικές αντιδράσεις σας όταν η σκευωρία αποκαλυφθεί και λάμψει πλέον η αλήθεια;
Γ. Λαγός: Εμείς ζητάμε απλά δικαιοσύνη. Αυτοί που έχουν στήσει όλη αυτή την αδιανόητη σκευωρία, εάν τελικά πραγματικά υπάρχει ανεξάρτητη δικαιοσύνη στην Ελλάδα, πρέπει να τιμωρηθούν και να καταδικαστούν. Όσο για τα «δύο χρόνια από την ζωή μου» που μου στέρησαν, θεωρώ ότι είναι το μεγαλύτερο παράσημο που θα μπορούσα ποτέ να πάρω, καθώς αυτό ήταν το τίμημα για τον τίμιο και καθαρό αγώνα μου για την Πατρίδα. Και ειλικρινά, δεν με ενδιαφέρει το οποιοδήποτε τίμημα, όταν πρόκειται για την ιδεολογία μου και την Ελευθερία της Πατρίδας μου.
Ν. Μίχος: Όταν έρθει η ώρα που όλη αυτή η βρωμερή σκευωρία αποκαλυφθεί, καταπέσει, και λάμψει επιτέλους η αλήθεια, είναι σίγουρο ότι θα εξαντλήσω κάθε νόμιμο μέσο για την δικαίωσή μου σε όλους τους τομείς. Το μόνον που έχω να πω είναι πως, ό,τι και να κάνουν, όσα αίσχη και να διαπράξουν, «το δίκιο πάντα γυρίζει στον τόπο του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών