Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 09, 2015

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ: ΔΥΟ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

synadinos__kasidiaris_article__article

Συγχαρητήρια στον Ηλία Κασιδιάρη και στον ευρωβουλευτή στρατηγό Συναδινό για τις ομιλίες τους στη Βουλή και στην Ευρωβουλή αντίστοιχα. Τέτοιους Έλληνες βουλευτές και ευρωβουλευτές  χρειάζεται ο τόπος μας. Πατριώτες με δυναμικό και αιχμηρό λόγο και ελληνική ψυχή.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης κατακεραύνωσε στη Βουλή τη συγκυβέρνηση για το λαθρονομοσχέδιο που το έφεραν να ψηφιστεί νύχτα, σαν τους κλέφτες. Δεν μπορεί σε μια χώρα που δεν έχει να θρέψει και να βρει δουλειά στους δικούς της ανθρώπους, να συσσωρεύονται και να δίνεται ιθαγένεια, περίθαλψη και κάθε κοινωνική παροχή στους λαθραίους αλλοδαπούς μετανάστες. Δεν μπορεί μια χώρα να...
διώχνει λόγω της ανεργίας τους δικούς της νέους επιστήμονες και να δέχεται να φιλοξενήσει ορδές λαθρομεταναστών ελληνοποιώντας τους μάλιστα, κάτι που αντίκειται και στη φύση. Αυτό το πρόβλημα το βρίσκουμε ήδη μπροστά μας. Τώρα που πλέον δεν έχουν να ταϊσουν τους αλλοδαπούς στα κέντρα κράτησης στα νησιά και αλλού και οι πεινασμένοι άρχισαν να λεηλατούν ό,τι βρίσκουν και να εξεγείρονται για να καταφέρουν να επιβιώσουν σε μια χώρα που δεν μπορεί να συντηρήσει ούτε τους Έλληνες. Οι ορδές των πεινασμένων θα εξαπλωθούν λεηλατώντας ολόκληρη τη χώρα. Και προσωπικά δεν τους αδικώ. Πίστεψαν ότι εδώ θα βρουν τη γη της επαγγελίας, τους δέχτηκαν χωρίς να έχουν τις υποδομές και την οικονομική δυνατότητα και με τις κατάπτυστες συνθήκες που υπέγραψαν Δουβλίνο 1 και 2, έχουν δεσμευθεί οι αρχές να μην τους αφήνουν να φύγουν από τη χώρα μας και να πάνε όπου επιθυμούν.  Εκείνοι όμως πεινούν και όταν πεινάει κανείς είναι ικανός για τα πάντα. Δε λογαριάζει τίποτε. Έχουμε γίνει η αποθήκη ψυχών, οι οποίες σε  πολύ σύντομο χρονικό  διάστημα θα εξαθλιωθούν από την πείνα και θα επαναστατήσουν. Και δεν θα έχουμε τη δυνατότητα σα χώρα, να συγκρατήσουμε αυτό το τεράστιο ποτάμι των πεινασμένων που πληθαίνει καθημερινά, που θα σκοτώνει και θα λεηλατεί τους πάντες και τα πάντα. Ανοίξτε τώρα τα σύνορα να πάνε στις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, η Ελλάδα δεν είναι σε θέση να θρέψει ούτε τα παιδιά της που έγιναν μετανάστες.
Ο στρατηγός Συναδινός τα είπε σωστά στην ευρωβουλή, δεν μπορεί να είμαστε σε μια κατ’  ευφημισμόν  Ευρωπαϊκή Ένωση όπου η  Γερμανία κερδίζει δισεκατομμύρια εις βάρος μας χρεώνοντάς μας και μη αποδίδοντάς μας τις οφειλές της από το κατοχικό δάνειο και τις γερμανικές αποζημιώσεις. Η Γερμανία μας χρωστά δεν της χρωστάμε. Δεν μπορούν οι τράπεζες και οι τοκογλύφοι να καθορίζουν τη ζωή των Ελλήνων και να καταστρέφουν το μέλλον των παιδιών τους. Δεν μπορεί να μην υπάρχει πραγματική αλληλεγγύη μεταξύ των χωρών της Ευρώπης. Τέτοια Ευρώπη να την πάρουν και να την τρίψουν στα μούτρα τους. Εμείς δεν τη θέλουμε.
Ο λαός στο δημοψήφισμα, τους απάντησε, όπως είπε και ο Ηλίας Κασιδιάρης, ένα ηχηρότατο ΟΧΙ στα μνημόνια. Δεν  έδωσε εντολή στον Τσίπρα  να υπογράψει νέες κατάπτυστες συμφωνίες χειρότερης υποδούλωσης και ξεπουλήματος της πατρίδας μας και του λαού της. Ποιος είναι ο Τσίπρας που ερμηνεύει όπως θέλει εκείνος τη λαϊκή εντολή που εκφράστηκε μέσω του δημοψηφίσματος; Ποιοι είναι αυτοί οι super οικονομολόγοι της συγκυβέρνησης  που ανάγκασαν  με την λανθασμένη πολιτική τους και την έλλειψη οποιουδήποτε οικονομικού σχεδιασμού, τον συνταξιούχο να περιμένει στον καυτό ήλιο με τις ώρες στην ουρά για 50 ευρώ αναξιοπρέπειας, όταν έχει δουλέψει μια ζωή κι έχει πληρώσει στο ακέραιο τις εισφορές του τόσα χρόνια στο κράτος και οι ίδιοι ζουν πλουσιοπάροχα σε βάρος του; Σε κανέναν δεν έχει δώσει ο λαός το δικαίωμα να ασελγεί εις βάρος της χώρας του και της ζωής του, εις βάρος του μέλλοντος των παιδιών του. Όπως νύχτα θέλουν να ψηφίζουν τα αντιλαϊκά και αντιπατριωτικά νομοσχέδια, έτσι νύχτα να τα μαζέψουν και να φύγουν από την πατρίδα μας που τόσο όπως αποδεικνύεται μισούν. Να προλάβουν να φύγουν πριν τους προλάβει ο ελληνικός λαός αλλά και τα εξαθλιωμένα μιλιούνια των λαθρομεταναστών που έφεραν στη χώρα. Γιατί,  ας το μάθουν αν δεν το γνωρίζουν, ότι η πείνα ενώνει και είναι αδύνατον να συγκρατηθεί. Αυτή θα είναι και η μεγαλύτερη εξυπηρέτηση που μπορούν να κάνουν στους εαυτούς τους, στους Έλληνες και στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών