Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 10, 2015

Κραυγή αγωνίας για τη λαθρομετανάστευση: «Η Χριστοδουλοπούλου να σηκωθεί από την καρέκλα της και να έρθει στα σύνορα»


Κραυγή αγωνίας για τη λαθρομετανάστευση: «Η Χριστοδουλοπούλου να σηκωθεί από την καρέκλα της και να έρθει στα σύνορα»

Ηχηρό «χαστούκι» στην εκτός τόπου και χρόνου συμπεριφορά της αναπληρώτριας υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασίας Χιστοδουλοπούλου ήταν τα όσα υποστηρίζει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ).
Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Δημοκρατία» ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ Λάζαρος Κυριζόγλου υποστήριξε ότι: «Να σηκωθεί η Χριστοδουλοπούλου από την καρέκλα του γραφείου της και να έρθει στα σύνορα να δει από κοντά τη δραματική κατάσταση των χιλιάδων παράνομων μεταναστών, όχι να μιλά κάτω από το κλιματιστικό».
Όπως χαρακτηριστικά διαβάζουμε στην συνέχεια του ρεπορτάζ της εφημερίδας «ο ίδιος απέστειλε επιστολή τις προηγούμενες ημέρες στον....
επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρη Αβραμόπουλο, στον επίτροπο Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης  Κρίσεων Χρήστο  Στυλιανίδη, στην αναπληρώτρια υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου και την υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης  Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά.
“Η κατάσταση είναι εκρηκτική, δραματική, τραγική. Οι παράνομοι μετανάστες ήταν εκατοντάδες, τώρα είναι χιλιάδες και έχουν κατακλύσει πλατείες, δρόμους, χωράφια, περιμένοντας να περάσουν τα σύνορα και μέσω Σκοπίων να συνεχίσουν προς Γερμανία και Σουηδία. Στις τοπικές κοινωνίες επικρατεί ανασφάλεια. Η κατάσταση είναι απαράδεκτη ειδικά στον Δήμο Παιονίας, που έχει δεχθεί καραβάνια ολόκληρα μεταναστών από τη Συρία. Έγκυες, παιδιά, ηλικιωμένοι σε άθλιες συνθήκες περιμένουν στα σύνορα σε απάνθρωπες συνθήκες” περιγράφει ο κ. Κυρίζογλου».
Η Χριστοδουλοπούλου μπορεί να είναι «ανθρωπίστρια» και «αντιρατσίστρια», αλλά σίγουρα δεν είναι «κορόιδο». Ακόμη και το κτίριο όπου εδρεύει το Υπουργείο, το οποίο διαθέτει-όπως είπε- για να στεγαστούν εκεί οι λαθρομετανάστες, δεν είναι ιδιοκτησία της προκειμένου να νιώσει την… φιλόστοργη συνέπεια της διαβίωσης μαζί με τους παράνομα εισερχομένους αλλοδαπούς.
Την ίδια ώρα που αυτή θα απολαμβάνει την άνεση του ευρύ χώρου της πολυτελούς οικίας της, οι συμπατριώτες μας σ’ όλη την Ελλάδα είναι υποχρεωμένοι να ζουν σε καθεστώς ανασφάλειας μαζί με τα καραβάνια των λαθρομεταναστών, επειδή έτσι εξυπηρετείται η ιδεοληψία της Χριστοδουλοπούλου και η ανάλογη διεθνιστική αντίληψη της κυβέρνησης.
Πριν υποχρεώσει τους Έλληνες να «γειτνιάζουν» με τους λαθρομετανάστες που έρχονται σε καθημερινή βάση  στην Χώρα μας, ήταν υποχρεωμένη η ίδια να δώσει «το καλό παράδειγμα» και να φιλοξενήσει ορισμένους απ’ αυτούς για αόριστο χρονικό διάστημα στο σπίτι της. Αλλά είπαμε: Η κυρά Τασία δεν είναι «κορόιδο», τον Ελληνικό Λαό θεωρεί ως τέτοιο…
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών