Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 10, 2015

Αντί να “σκίσουν” το μνημόνιο, θα το ψηφίσουν: Με ένα νόμο και ένα άρθρο!


Αντί να “σκίσουν” το μνημόνιο, θα το ψηφίσουν: Με ένα νόμο και ένα άρθρο!

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Σύριζα εν όψει της επερχόμενης συζήτησης στη Βουλή για το τρίτο μνημόνιο. Θα περίμενε κανείς ότι θα βρεθεί έστω και ένας από τους συριζαίους, ο οποίος να θυμίσει στον πρωθυπουργό τι έλεγε για τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και τα νομοσχέδια που έρχονται νύκτωρ στη Βουλή για ψήφιση και μάλιστα στα αγγλικά.
Τελικά δεν βρέθηκε κανένας και οι συριζαίοι «με ένα νόμο και ένα άρθρο» θα… ψηφίσουν, αντί να «σκίσουν» το μνημόνιο. Για να αντιληφθεί κανείς το πόσο «λιγούρια της εξουσίας» είναι και μέχρι που προτίθενται να φτάσουν οι συριζαίοι για να....
παραμείνουν στα υπουργεία τους, σας παραθέτουμε απόσπασμα της ομιλίας του Τσίπρα, το οποίο χειροκροτήθηκε από σύσσωμη την Κοινοβουλευτική Ομάδα:
«Πήραμε εντολή να φέρουμε καλύτερη συμφωνία από το τελεσίγραφο του Eurogroup, αλλά δεν πήρα εντολή να βγάλουμε την Ελλάδα από την ευρωζώνη»
Πήρε, λοιπόν, εντολή για «καλύτερη συμφωνία» ο Τσίπρας και εν τέλει φέρνει στη Βουλή 13 δισ. μνημονιακών μέτρων, ενώ ο Ελληνικός Λαός απέρριψε μετά βδελυγμίας και σε συντριπτικό ποσοστό πακέτο μέτρων ύψους 8 δισ. ευρώ. Και δεν είναι μόνο η προδοσία της Λαϊκής Εντολής, αλλά και το γεγονός ότι τα μέτρα έρχονται με τη μορφή του κατεπείγοντος στη Βουλή, θα συζητηθούν σήμερα και μέχρι το βράδυ θα ψηφιστεί η εξουσιοδότηση της Βουλής προς την κυβέρνηση να το υπογράψει.
Οι συριζαίοι έχουν μάθει το μνημονιακό μάθημα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και αντιγράφουν τις πρακτικές που όλοι «αγαπήσαμε» στα χρόνια του μνημονίου.
Ιδού τι έλεγε ο Τσίπρας πριν από λίγο καιρό:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών