Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 22, 2015

Συγκλονιστική ομιλία του Ιωάννη Λαγού στην Τ.Ο. Πειραιώς: Οι παράνομες διώξεις δεν μας λύγισαν ποτέ! Φωτορεπορτάζ, Βίντεο


Συγκλονιστική ομιλία του Ιωάννη Λαγού στην Τ.Ο. Πειραιώς: Οι παράνομες διώξεις δεν μας λύγισαν ποτέ! Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Λίγες στιγμές πριν την δεύτερη παράνομη προφυλάκιση του, ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Β' Πειραιώς, Γιάννης Λαγός, πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία ομιλία στα ασφυκτικά γεμάτα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς, με κεντρικό θέμα τις πολιτικές διώξεις εις βάρος του...
Λαϊκού Συνδέσμου.
Εκατοντάδες Εθνικιστές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της Τοπικής από νωρίς το μεσημέρι. Ο Συναγωνιστής Ιωάννης Λαγός μετά από 18 μήνες παράνομης προφυλάκισης και 4 μήνες κατ' οίκον περιορισμού, βρισκόταν και πάλι κοντά μας, για μία συγκλονιστική ομιλία, βγαλμένη από τα βάθη της καρδιάς του.
Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής και Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Σωτήρης Δεβελέκος, προλογίζοντας εύστοχα πως οι πολιτικές διώξεις δεν μας λυγίζουν, και τονίζοντας πως ο Συναγωνιστής Λαγός είναι ο Περιφερειάρχης μας, καθώς και ένας σπουδαίος Άνθρωπος, όσο και ένας τρανός Άνδρας.
Στην συνέχεια, στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής Γιάννης Λαγός. Υπό κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης, ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στον κάθε παρευρισκόμενο ξεχωριστά σαν αδελφό του. Με μεγάλη συγκίνηση ύστερα από τόσους μήνες, ο Συναγωνιστής δήλωσε πόσο περήφανος νιώθει για τον καθένα ξεχωριστά εντός της αίθουσας, καθώς το Εθνικιστικό Κίνημα ύστερα από ένα χείμαρρο λάσπης, συκοφαντίας, πολιτικών διώξεων και τρομοκρατίας, μόνο γιγαντώνεται.
Έπειτα ο Συναγωνιστής τόνισε πως μετά από όλο αυτό το διάστημα της καθεστωτικής και παραδικαστικής τρομοκρατίας εις βάρος της Χρυσής Αυγής, είναι εντελώς ξεκάθαρο πλέον, πως οι Έλληνες Εθνικιστές διώκονται μόνο για τις ιδέες τους και τίποτε άλλο. Είμαστε ο μόνος υγιής πολιτικός φορέας του τόπου, και αυτό το γεγονός από μόνο του αποτελεί μία πολύ βαθιά πληγή στο φαύλο και διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο της χώρας, μα και στους διεθνείς τοκογλύφους.
Η Χρυσή Αυγή δεν υπέστειλε ποτέ την σημαία και δεν έσκυψε ποτέ το κεφάλι. Τα λάβαρα μας κυματίζουν πάντα αγέρωχα από άκρη σ' άκρη σε ολόκληρη την Ελλάδα. Αν το τίμημα για αυτό το γεγονός είναι η ελευθερία μας, ο Συναγωνιστής δήλωσε με όλο το Εθνικιστικό του σθένος πως θα το πληρώσουμε. Με ακλόνητη πίστη στον Αρχηγό μας, στις Ιδέες μας και στο ιερό όραμα και καθήκον μας για την απελευθέρωση της πατρίδας, συνεχίζουμε αδιάκοπα τον τίμιο Αγώνα μας μέχρις εσχάτων. ΔΕΝ λυγίζουμε, ΔΕΝ φοβόμαστε, ΔΕΝ κουραζόμαστε, ΔΕΝ κάνουμε πίσω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών