Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 06, 2015

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

oxi_gia_mia_nea_ellada
Γράφει ο Αντίοχος

Ενώ πλέον είναι βέβαιη η θριαμβευτική επικράτηση του «Όχι» στο δημοψήφισμα, τα πρώτα πολιτικά συμπεράσματα είναι τα εξής:
1ον) Απόψε, ο mister Tsipras είναι σίγουρα ο πιο… δυστυχής Έλλην! Πολύ θα τον βόλευε αν επικρατούσε -οριακά- το «Ναι», γιατί αφενός μεν δεν επρόκειτο κανείς να ζητήσει την παραίτησή του και αφετέρου θα πήγαινε με ελαφριά καρδιά να υπογράψει το νέο αριστερό Μνημόνιο που είναι έτοιμο και τον περιμένει, ρίχνοντας την ευθύνη του στον ελληνικό λαό. Το ίδιο θα έπραττε, κι αν επικρατούσε οριακά το «Όχι»… Τώρα όμως, η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων, δεν έχει πλέον καμία δικαιολογία για....
την μνημονιακή λαίλαπα που στα σίγουρα θα επακολουθήσει!
2ον) Πρόκειται για μια συντριπτική ήττα των ολιγαρχών και των μεγαλοδημοσιογράφων των ΜΜΕ, που είχαν εξόφθαλμα ρίξει το βάρος  τους υπέρ του «Ναι».
3ον) Είναι μια νέα τεράστια προσωπική αποτυχία του Σαμαρά, ο οποίος αν έχει μια σταλιά φιλότιμο πρέπει να παραιτηθεί αμέσως και να εξαφανιστεί από προσώπου γης!
4ον) Η ακλόνητη θέση της Χρυσής Αυγής «Όχι σ’ όλα τα Μνημόνια» θα δικαιωθεί απολύτως και στο άμεσο μέλλον, το Κίνημα θα γίνει ο αποκλειστικός αποδέκτης της λαϊκής οργής για την επικείμενη προδοσία του «Όχι» του λαού από τους Τσιπροκαμμένους και η τελευταία ελπίδα των μνημονιοπλήκτων. Μάλιστα, τις αμέσως προσεχείς ημέρες, που η μνημονιακή συμφωνία των Τσιπροκαμμένων θα έρθει προς ψήφιση στη βουλή, o ελληνικός λαός θα έχει την ευκαιρία να δει ποιοι είναι οι συνοδοιπόροι των αμερικανοκομμουνιστών και ποιοι οι μοναδικοί πολέμιοι παλαιομνημονιακών και νεομνημονιακών σ’ αυτή την χώρα!
Αυτά για την ώρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών