Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 06, 2015

ΠΑΜΕ ΤΡΟΧΑΔΗΝ ΓΙΑ ΝΕΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΟΛΩΝ – ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ Ή ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ… ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Γράφει ο Αντίοχος

Έληξε προ ολίγου το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών (των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου, γιατί ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τους έριξε πόρτα!). Το συμβούλιο βάστηξε εφτά ώρες (πάλι καλά που δεν έφτασε τις εννιά, γιατί θα έδινε τροφή σε κάποιους… κακεντρεχείς να το συνδυάσουν με του… κ@@@@ τα εννιάμερα-εννιάωρα), και διεξήχθη μέσα σε μια… ωραία ατμόσφαιρα συναίνεσης (αυτό θα αργήσουμε να το μάθουμε, γιατί δεν θα δοθούν τα επίσημα πρακτικά στην δημοσιότητα μέχρι να λήξει ο «κόκκινος συναγερμός»…).

Κι όπως ήταν φυσικό, υπογράφηκε απ’ όλους –πλην Κουτσούμπα- ένα κοινό μνημονιακό ανακοινωθέν, που υιοθετεί τις πρόσφατες προτάσεις-καρμανιόλα του Γιουνκέρ.

Μάλιστα, οι 5 «αρχηγοί» (Τσίπρας, Καμμένος, Γεννηματά, Θεοδωράκης, Μεϊμαράκης) υπέγραψαν επιπλέον μια...
δήλωση υποταγής στην Ε.Ε. και το ευρώ, κατ’ εντολήν του Ολάντ!

Συμπέρασμα: πάμε ολοταχώς για νέο αριστερό Μνημόνιο, με τη φανερή συναίνεση της εγχώριας τρόικας των «φιλοευρωπαϊκών» κομμάτων και την σιωπηρή ανοχή του ΚΚΕ (αλλιώς τι γύρευε ο Κουτσούμπας στο Μέγαρο;). Με μόνο κόμμα ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ (των πολιτικάντηδων και των Μνημονίων) την Χρυσή Αυγή! Όσον αφορά τη φρεσκότατη λαϊκή εντολή, πάει για τον κάλαθο των αχρήστων!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών