Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 03, 2015

Σε απελπισία οι εκπρόσωποι της Παγκοσμιοποίησης: Έτσι και αλλιώς νικητής η Χρυσή Αυγή!


Σε απελπισία οι εκπρόσωποι της Παγκοσμιοποίησης: Έτσι και αλλιώς νικητής η Χρυσή Αυγή!

Βαρυσήμαντη συνέντευξη σε ιταλικό μέσο έδωσε το δεξί χέρι του Ιταλού Ευρωβουλευτή, Altiero Spinelli, ο οποίος θεωρείται εκ των «πατέρων» της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του έχει αφιερωθεί το κεντρικό κτήριο του Ευρωκοινοβουλίου. Αξίζει να πούμε, εν είδει παρένθεσης, ότι ο Altiero Spinelli, εκλιπών από το 1986 ήταν κλασσική περίπτωση πρώην κομμουνιστή, ο οποίος κατέληξε φεντεραλιστής, οραματιζόμενος τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης.
Στην συνέντευξή του, λοιπόν, ο Pier Virgilio Dastoli, καταρχάς ξεκαθαρίζει το θέμα περί δήθεν «εξόδου από το ευρώ» που χρησιμοποιούν ως επιχείρημα τρόμου τα κανάλια, οι πολιτικάντηδες και οι ολιγάρχες, για να τρομοκρατήσουν τον Λαό. Συγκεκριμένα είπε: «Όχι, δεν μπορώ να πω ότι η Ελλάδα μπορεί να βγει από την Ευρώπη. Οι συνθήκες που έχουν υπογραφτεί δεν προβλέπουν ότι....
ένα κράτος μπορεί να αποβληθεί από το ευρώ».
Στην συνέχεια δόθηκαν απαντήσεις σχετικά με την απελπισία που έχει καταλάβει τους απανταχού εκπροσώπους της παγκοσμιοποίησης με την πανευρωπαϊκή άνοδο του Εθνικισμού και ιδιαιτέρως της Ελλάδος, γεγονός που οδήγησε στην πολιτική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, που θα έλεγε ο θυμόσοφος Ελληνικός Λαός, η κατάστασή τους.
Αν «βγει» το ΝΑΙ: «Αν νικήσει το ΝΑΙ, οι πολιτικές συνέπειες θα είναι εσωτερικές. Ο Τσίπρας θα πρέπει να παραιτηθεί και να γίνουν νέες εκλογές με το ρίσκο σε αυτήν την περίπτωση να νικήσει η άκρα δεξιά της Χρυσής Αυγής»
Αν «βγει» το ΟΧΙ: «Εμένα αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι η πολιτική αστάθεια που μπορεί να υπάρξει στην Ελλάδα. Το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή στήριξε το ΟΧΙ είναι ένα ανησυχητικό σημάδι. Όλοι γνωρίζουν ότι αν γίνουν εκλογές υπάρχει η πιθανότητα να νικήσουν. Νομίζω ότι η Ευρώπη δεν έχει καταλάβει τι κίνδυνος υπάρχει να αυξηθεί η δύναμη εθνικιστικών κομμάτων ενάντια στην ΕΕ».
Δύσκολα τα πράγματα «σύντροφοι», για να σταματήσετε τον Εθνικισμό, την υγιή έκφραση της βούλησης των Λαών για Πατρίδα και Ελευθερία. Κάντε μία έκτακτη συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ με προεδρεύοντα τον Σόρος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών