Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 03, 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ, οι τοκογλύφοι και η.... απάντηση του Καραϊσκάκη!

Αν κάτι ξενίζει σε όλη αυτή την προεκλογική διαδικασία είναι η "επαναστατικότητα" που επιδεικνύουν κάποια ανθρωπάκια, που στην πραγματικότητα είναι...επαίσχυντα είδη Ελλήνων.

Μόλις προ ολίγου διαπιστώσαμε ότι μια τυχάρπαστη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που κάνει καριέρα ως επαγγελματίας "αντιρατσίστρια" και μέλος ΜΚΟ, στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook αναφερόμενη στο επερχόμενο δημοψήφισμα, δημοσίευσε την άποψή της για το τι πρέπει να ψηφίσουν οι Έλληνες στο επερχόμενο δημοψήφισμα, μέσω των ρήσεων του τρισμέγιστου Έλληνα Ήρωα Γεώργιου Καραϊσκάκη.

Αβίαστα όμως τώρα έρχεται στο μυαλό μας και το πώς θα απάνταγε ο Καραϊσκάκης σε αυτούς τους καραγκιόζηδες "αριστερούς" που....
τολμούν ανερυθρίαστα να τον χρησιμοποιούν για να προπαγανδίσουν ένα μήνυμα στον ελληνικό λαό, την ίδια ώρα που έχουν κανει σημαία τον "αντιρατσισμό", την απόδοση ιθαγένειας σε "΄'ολα τα παιδιά.." - μαύρα, κίτρινα, μπλε, και που καταργούν τις "σημαίες" του Ελληνισμού όπως η θρησκεία και η οικογένεια, για τις οποίες ο Καραϊσκάκης και οι Τιτάνες όμοιοί του έδωσαν το αίμα τους.

 Ο Γεώργιος Καραϊσκάκης απαντά λοιπόν και στους τοκογλύφους δυνάστες και στα γιουσουφάκια τους ("δημοκρατικό τόξο") ως εξής:

«Έλα, σκατότουρκε, έλα Εβραίε, απεσταλμένε από τους γύ­φτους, έλα ν’ ακούσεις τα κέρατα σας – γαμώ την πίστιν σας και τον Μουχαμέτη σας.

Τι θαρεύσατε, κερατάδες. 

Δεν  εντρέπεστε να ζητείτε  από ημάς συνθήκην με έναν κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην – να τον χέσω και αυτόν και τόν Βεζύρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα».



Γιατί και ο Καραϊσκάκης θα ήταν ένας Χρυσαυγίτης της εποχής του:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών