Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 08, 2015

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΡΩΣΣΙΑ

lafazanis
Γράφει ο Αντίοχος

Για μια ακόμα φορά, η Ρωσσία άδειασε τους δήθεν φιλορώσσους Τσιπροκαμμένους, αυτή τη φορά με δήλωση του εκπροσώπου του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ: «Θέλουμε οι Έλληνες να φτάσουν στους απαραίτητους συμβιβασμούς με τους πιστωτές όσο το δυνατόν συντομότερα και να λάβουν αποφάσεις που θα επιτρέψουν την οικονομική και κοινωνική σταθερότητα στη χώρα με τον καλύτερο τρόπο».
Βέβαια, τα γνωστά παπαγαλάκια συνέχισαν το βιολάκι τους, μεταδίδοντας και πάλι ψευδείς ειδήσεις, που καλλιεργούν ανόητες ψευδαισθήσεις, ότι ο....
Πούτιν απευθύνθηκε («εμμέσως»…) στον ελληνικό λαό για να του εκφράσει τη… στήριξή του, ότι η Ρωσσία είναι έτοιμη να μας στείλει όσα λεφτά μας… λείπουνε, να μας βάλει στους BRICS κ.τ.λ., κ.τ.λ.
Λοιπόν, για να τελειώνουμε μία κι έξω με τους παπαγαλισμούς των αθλίων και τις προσδοκίες των ηλιθίων:
Η Ρωσσία (και η κάθε Ρωσσία) δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα τροφοδοσίας απόρων λαών, ο δε Πούτιν (και ο κάθε Πούτιν) δε φωνάζει κάθε πρωί τους συνεργάτες του να τους ρωτήσει «τι κάνουνε τα ορθόδοξα αδέρφια μας οι Έλληνες, που’ χουνε κι ωραία μπιρμπιλωτά μάτια;» και «μήπως χρειάζονται κάτι να τους στείλω;». Η Ρωσσία γνωρίζει πολύ καλά, ότι η σημερινή Ελλάς ανήκει… αλλού, γι’ αυτό και την παραπέμπει για λύση των προβλημάτων της, εκεί που ανήκει.
Η μόνη λύση για να υπάρξει βοήθεια από την Ρωσσία δεν είναι η… επαιτεία (που ούτε επαιτεία δεν έκαναν οι Τσιπρολαφαζαναίοι στην Μόσχα και στο… Λένινγκραντ – μια τσάρκα πήγαν οι άνθρωποι), αλλά η συμμαχία μεταξύ δύο ελευθέρων εθνών, που περιέχεται λεπτομερώς στο πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής. Τα άλλα είναι λόγια του αέρος, λιγωμένων παπαγάλων της δεκάρας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών