Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 02, 2015

Οι Αν.Ελ. τελικά τι ψηφίζουν....;!

Γράφει ο Αινείας

Τίτλοι με στόμφο: "4 βουλευτές των Αν.Ελ. διαφοροποιούνται...", "2 ΝΑΙ και 2 κατά της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος από τους Αν.Ελ.".
Τελικός αποδέκτης ο, μέχρι σήμερα, ευκολόπιστος ελληνικός λαός που ζει μέρες μαύρης προπαγάνδας και ανελέητης πλύσης εγκεφάλου.

Ωστόσο από ότι φαίνεται το καθεστώς δε θα διστάσει να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να ανακοπεί η νικηφόρα πορεία του "ΟΧΙ" του ελληνικού Έθνους και εφορμά στο κόμμα - ανάχωμα των Εθνικιστών, που δείνει πόσο ασπόνδυλο πολιτικά είναι.
Από τις "κόκκινες γραμμές" και το "Κούγκι" εμφανίστηκαν λιγόψυχοι βουλευτές που ένας μετά τον άλλον ζητούν να μείνουμε στην "Ευρώπη" και το "Ευρώ", γίνοντας οι ίδιοι πιο λιγούρια και από τη μασωνοδεξία του Σαμαρά.

Το παραπάνω γεγονός, σε συνδυασμό που ξαφνικά ΟΛΕΣ οι αφίσες του "ΟΧΙ" κατέβηκαν εν μια νυκτί από....
την Αθήνα, με εντολή.... Κυβέρνησης!, ομολογεί τον απόλυτο στόχο του συστήματος. Ο Έλληνας να πάει να ψηφίσει με την εικόνα του "τρομοκρατημένου γέροντα έξω από το ΑΤΜ", με την εικόνα της "κλειστής τράπεζας" και ταυτόχρονα με την εικόνα της τεχνητής έλλειψης τροφίμων από τα supermarket.

Από την άλλη για να δημιουργηθεί πλήρως το παζλ, οι διεθνείς επικυρίαρχοι παρουσιάζουν και το "ΟΧΙ" σαν δική τους επιλογή, για να καλύψουν την πιθανότητα ακόμη και σε περίπτωση επικράτησής του να το χρησιμοποιήσουν για την συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής.
Για αυτό άλλωστε και οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι δεν σταματούν να δηλώνουν ότι "ακόμη και με το ΟΧΙ μνημόνιο θα έχετε.. δεν βγαίνετε από την Ευρωζώνη".

Απέναντι σε όλους αυτούς οι Έλληνες ωστόσο έχουν επιλέξει ήδη τη Νίκη μέσω του ΟΧΙ και την Εθνική Υπερηφάνεια!

Υ.Γ.
Ένα καλό πάντως που βγαίνει από όλα τα παραπάνω είναι ότι το twitterοκόμμα διαλύεται...

Υ.Γ.2
Τελικά ήταν πολλά τα.... Ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών