Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 05, 2015

Πού λέτε να βρίσκεται σήμερα ο Υπουργός Εξωτερικών Κοτζιάς;!

Γράφει ο Αινείας

Αν σε μια κλίμακα τοποθετήσουμε τη σημαντικότητα των Υπουργείων κάθε Κυβέρνησης, σίγουρα το Εξωτερικών θα καταλάμβανε πιθανότατα τη σημαντικότερη.
Το παρελθόν αποδεικνύει άλλωστε ότι όποιος περάσει από αυτή τη θέση σε κάποια Κυβέρνηση είναι οιονεί Πρωθυπουργός της Χώρας, ενώ ασκεί τεράστια επιρροή στον κρατικό και (παρα)κρατικό μηχανισμό.

Ο μπολσεβίκος, Υππουργός της Κυβέρνησης Τσίπρας λοιπόν, κος. Κοτζιάς, θα φανταζόταν κανείς ότι σήμερα θα βρισκόταν στην Αθήνα δίπλα στον Πρωθυπουργό και θα ανέμενε ή θα τον συμβούλευε για τις άμεσες κινήσεις που πρέπει να γίνουν, μετά τα επιτυχή;!;!, αποτελέσματα του δημοψηφίσματος.

Και θεσμικά να το δει κάποιος είναι απαραίτητη η παρουσία του για πραγματοποιηθούν εθνικές συσκέψεις και τα διάφορα συμβουλια.

Ωστόσο ο κος. Κοτζιάς τα απαρνήθηκε όλα τα παραπάνω γιατί του έκανε νεύμα το....
"μεγάλο αφεντικό", και τελικώς από σήμερα μέχρι και στις 7 Ιουλίου θα βρεθεί στο Ιουδαϊκό κράτος - Ισραήλ για "επίσκεψη εργασίας".

Εδώ ο κόμος χάνεται και ο.... Κοτζιάς πάει στη Συναγωγή. Βέβαια τίποτα μάλλον δεν είναι τυχαίο και απλά ο άνθρωπος κλήθηκε από τα αφεντικά του, για να πάρει εντολές και να επιστρέψει να συνεχίσει το "έργο" του.

Όποιος καλοπροαίρετος, και μη, διαβάσει την παραπάνω είδηση μόνο σε ένα συμπέρασμα καταλήγει. Για να αποχωρήσει ο σημαντικότερος και ουσιαστικότερος Υπουργός της Κυβέρνησης, τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, για να παρευρεθεί σε μια ξένη χώρα για λόγους "εργασίας" είναι προφανές το ότι "δουλεύει" για αυτόν που τον καλεί, επιβεβαιώνοντας ότι η Ελλάδα και φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα Σιωνιστικό προτεκτοράτο.

Τώρα γιατί χρειάζεται 2 ημέρες για την "εργασία" του τη στιγμή που οι Ιουδαίοι έχουν τη φήμη ότι κανονίζουν γρήγορα και αστραπιαία τις δουλειές τους, ο λόγος μάλλον είναι ότι το "έργο" είναι αρκετά... δύσκολο!

Υ.Γ.
Μάλλον δεν ήταν τυχαίο ότι από τους πρέσβεις που συνάντησε την πρηγούμενη εβδομάδα , τελευταία, για να δώσει και το ανάλογο report ήταν η πρέσβης του Ισραήλ


Υ.Γ.2
Καταρρίπτεται και η φήμη της... αμερικανόδουλης Κυβέρνησης.. Είναι μόνο σιωνιστόδουλη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών