Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 05, 2015

Μήνυμα του Ιταλού φιλόσοφου Gabriele Adinolfi: “Αν ήμουν Έλλην, την Κυριακή θα ψήφιζα ΟΧΙ”


Μήνυμα του Ιταλού φιλόσοφου Gabriele Adinolfi: “Αν ήμουν Έλλην, την Κυριακή θα ψήφιζα ΟΧΙ”

Αποκλειστικά για την Χρυσή Αυγή το μήνυμα του Ιταλού φιλόσοφου και ιδρυτή της "Τρίτης Θέσης" Adinolfi. Ο Ιταλός συγγραφέας και θεωρητικός μέσα σε λίγες γραμμές αναλύει τους λόγους για τους οποίους την Κυριακή θα ψήφιζε ΌΧΙ, εάν ήταν Έλληνας. Παράλληλα σημειώνει πως Έλληνες μπορεί να έχασαν τα χρήματα τους, αλλά όχι την αξιοπρέπεια τους και γι'αυτό είναι σίγουρος ότι οι Έλληνες την Κυριακή θα ψηφίσουν για την Ελλάδα αλλά και για την πραγματική Ευρώπη, όχι αυτή των τραπεζών, αλλά των Εθνών.
Ακολουθεί το μήνυμα του:

"Θα ψήφιζα ΟΧΙ γνωρίζοντας ότι....
πρόκειται για κάτι το τραγικά γελοίο, που προορίζεται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να χειροτερέψει την κατάσταση. Αλλά δεν θα μπορούσα να ψηφίσω ΝΑΙ διότι θα σήμαινε να εδραιώσει μια κατάσταση σκλαβιάς, την οποία δεν θα ανεχόταν ούτε ένας είλωτας.
Παρατηρώντας λοιπόν από έξω, σαν ένας Ελληνο - Ρωμαίος, θα ήλπιζα σε μια ήττα του ΟΧΙ για να φύγει από την μέση ο Τσίπρας και το τσίρκο των γραικύλων του και γιατί στηρίζω πολλά στην Χρυσή Αυγή.
Σαν Ευρωπαίος τώρα. Σαν Έλληνας, Ρωμαίος, Γερμανός και σαν Κέλτης δεν θα δεχόμουνα την λογική που θέλει την σύγκρουση Τρόικα - Ελλάδα, διότι είναι διπλά λάθος. Από την μια μεριά ο Τσίπρας και οι γραικύλοι του αντιπροσωπεύουν μονάχα μερικά συμφέροντα παρασίτων, τα οποία στηρίζονται σε κοσμοπολίτες αντιευρωπαίους.
Από την άλλη διότι η Τρόικα με όλη την ισχύ που διαθέτει αποτελεί πάντα έναν συμβιβασμό. Έναν συμβιβασμό τον οποίο η Γερμανία με την οικονομική της δύναμη, την βιομηχανία και την διπλωματία είναι πάντα σε θέση να εκφέρει μια πολιτική φωνή ένωσης και επομένως είναι από όλους αυτή η υπεύθυνη αλλά όχι αυτή που αποφασίζει για όλα. Έχει την μειοψηφία στην Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα, όπου σχεδόν πάντα η Bundesbank είναι αναγκασμένη να προσκυνάει, έχει ηττηθεί στο ΔΝΤ, όπου έχουν κυριαρχήσει οι Αμερικάνοι με αποτέλεσμα η Γερμανία δεν έχει ισχύ πάνω στην Ελλάδα όπως δεν έχει πάνω στην Ουκρανία.
Αυτοί που έριξαν την Ελλάδα στον γκρεμό ήταν οι διεθνής τοκογλύφοι, αυτοί που χειρίζονται το δολάριο και την στερλίνα.
Η ιδιαιτερότητα του κυριακάτικου δημοψηφίσματος στην Ελλάδα, με πολλές πιθανότητες θα είναι υπέρ της Τρόικας, ακόμη και σε περίπτωση που νικήσει το ΟΧΙ, και κάνοντας μια τελευταία ανάλυση θα μειώσει και άλλο την επιρροή της Γερμανίας στην Ευρώπη με αβαντάζ υπέρ των ΗΠΑ, της Αγγλίας και ότι άλλο φέρουν μαζί τους οι νέοι άρχοντες στον κόσμο.
Εκτός και αν η κινητοποίηση παράξει στην Ελλάδα αποτελέσματα που σε μορφή ντόμινο θα μετακινήσουν το βάρος από ένα βαθύ σκοτάδι σε μια Αυγή.
Η επιθυμητή εναλλακτική λύση, είναι η Γερμανία να μπορέσει να διαλέξει τελικά μια οργανική συμμαχία με τις τσακισμένες, από τους τοκογλύφους, οικονομίες που αφού τις τελείωσαν πρώτα, τώρα κάνουν τους λογοκριτές της πολιτικής λιτότητας. Μια πολιτική που δεν οδηγεί πουθενά.
Με λίγες λέξεις, δεν είμαι πολύ αισιόδοξος για το δημοψήφισμα της Κυριακής. Αν γινόταν σε μέρη, όπως η Ιταλία, δεν θα έκανα τίποτα άλλο εκτός από εμετό. Στην Ελλάδα όμως υπάρχει ακόμη κάτι δυνατό μέσα στις φλέβες του λαού και ελπίζουμε ότι θα κάνουν το μεγάλο χτύπημα. Αλλά οι Έλληνες που είναι μέσα στην φτώχεια, όχι όμως ταπεινωμένοι, απαντάνε με περηφάνια σε όλους, με την φράση που ο Λεωνίδας είπε στον Ξέρξη: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ.
Έτσι μόνο θα κάνουμε την Ευρώπη των Εθνών. Με την Αθήνα, την Ρώμη, το Βερολίνο και χωρίς την Lagarde, τις Επιτροπές, τον Τσίπρα, τον Renzi, και γενικά όλα τα παιδιά του Soros.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών