Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 12, 2015

Ετοιμάζεται η “μεγάλη μνημονιακή συγκυβέρνηση των προθύμων” για να αποτελειώσει τον Ελληνικό Λαό


Ετοιμάζεται η “μεγάλη μνημονιακή συγκυβέρνηση των προθύμων” για να αποτελειώσει τον Ελληνικό Λαό

Ακυρώθηκε πριν από λίγο η προγραμματισμένη Σύνοδος του Συμβουλίου των 28. Η Σύνοδος αυτή θεωρούταν από σύσσωμο τον καθεστωτικό τύπο ως προεόρτιο «κακών νέων», αν γινόταν, αφού θα σήμαινε αποτυχία στην συνεδριαση του Eurogroup.
Τελικώς, όπως μεταδόθηκε χθες, το Eurogroup παρότι χαιρέτισε τις ελληνικές προτάσεις δεν κατάφερε να φτάσει έως το τέλος, δηλαδή στη συμφωνία για το Μνημόνιο της Αριστεράς. Παρόλα αυτά, ο Donald Tusk ανακοίνωσε την ακύρωση του Συμβουλίου των 28 και είπε ότι θα πραγματοποιηθεί Σύνοδος Κορυφής των 19 στις 16:00, ώρα Βρυξελλών.
Παρά τις διάφορες ειδήσεις περί πεισματικής στάσεως του νέου Πατσίφικο, δηλαδή του Σόιμπλε, κομβικό ρόλο στις χθεσινές συζητήσεις είχε το πολιτικό τοπίο στην Ελλάδα, μετά την ψήφιση της εξουσιοδότησης προς την κυβέρνηση και την απώλεια της δεδηλωμένης. Αυτό που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των Υπουργών Οικονομικών ήταν ποιος ακριβώς θα εφαρμόσει τη συμφωνία, αν αυτή τελικώς επικυρωθεί.
Όλα δείχνουν ότι...
ύστερα από τις αλλαγές που έκανε η κυβέρνηση στην αρχική της πρόταση, σήμερα στη Σύνοδο Κορυφής θα συζητηθεί αποκλειστικά και μόνο η εφαρμογή του τρίτου αιματηρού μνημονίου. Το γεγονός ότι η κυβέρνηση έχασε όχι μόνο τη δεδηλώμενη, αλλά έχει και την προειδοποίηση υπουργών ότι δεν προτίθενται να εφαρμόσουν την όποια συμφωνία, δείχνει την ανάγκη ενός ανασχηματισμού.
Αυτός ο ανασχηματισμός, δεν θα μείνει μονάχα σε αυτούς που απουσίαζαν ή ψήφισαν «παρών» και «όχι», αλλά και στους «15» που τόνισαν με κείμενό τους ότι παρότι ψήφισαν «ΝΑΙ», τελικώς εννοούν «ΟΧΙ». Αυτό σημαίνει ότι η κυβερνητική πλειοψηφία έχει πέσει, ουσιαστικά, στους 129 βουλευτές, γεγονός που σημαίνει ότι χρειάζεται «ενίσχυσή» της.
Οι «ευρωπαίοι εταίροι», σήμερα, θα ζητήσουν από τον Τσίπρα να ψηφίσει τα προαπαιτούμενα, πριν πέσουν οι υπογραφές. Κατόπιν θα του ζητήσουν να λύσει το πρόβλημα της πολιτικής αβεβαιότητας, «ενισχύοντας» την κυβερνητική πλειοψηφία και διαψεύδοντας την εκλογολογία, τουλάχιστον μέχρι να ψηφιστούν τα μέτρα που θα απαιτήσουν οι "δανειστές".
Αυτό σημαίνει ότι αρχικώς το Ποτάμι και το Πασόκ και δευτερευόντως (αν υπάρχει ανάγκη) η ΝΔ, είναι προ των πυλών των υπουργείων και συντόμως κυβερνητικοί εταίροι. Ο δε Τσίπρας, παρά τις δακρύβρεχτες δηλώσεις του, αναμένεται να γίνει «Παπαδήμος», ώστε να εφαρμοστεί η «συμφωνία». 

1 σχόλιο:

  1. Ωραιότατα!
    Ο ελληνικός λαός ψήφισε ΟΧΙ και ο Τσίπρας εφάρμοσε το ΝΑΙ !!!!!!!!! Κωλοτούμπα....... ΠΡΟΔΟΣΙΑ, επειδή πίστευε πως θα κυριαρχήσει το ΝΑΙ για να περισώσει όλα τα παιδιά του κολεγίου - προδότες και να ρίξει την ευθύνη στον ελληνικό λαό.
    Άρα ενήργησε ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ με το περίφημο δημοψήφισμα, κατόπιν εντολής των αφεντικών του.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών