Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 12, 2015

ΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΤΙ ΔΕΞΙΑ – ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ Η ΧΑΡΑ!

Τι αριστερά, τι δεξιά – των τοκογλύφων η χαρά!

 
Άρθρο του Τσακίρη Μιχάλη, μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή

41 χρόνια πέρασαν από την μεταπολίτευση και τον ερχομό της «δημοκρατίας» τους, 41 χρόνια αλλεπάλληλων εναλλαγών μεταξύ των «δεξιών» και «αριστερών» επιλογών του συστήματος. Η Πατρίδα μας το 1974 είχε ένα απολύτως βιώσιμο χρέος, βιώσιμο διότι μέσω της εγχώριας παραγωγής μπορούσε να εξυπηρετηθεί.
Ήρθαν τα χρόνια του «Τσοβόλα δώσ’τα όλα», τα χρόνια της εικονικής ευμάρειας, του εύκολου χρήματος, των δανεικών, αλλά όχι αγύριστων, τα χρόνια της κατακόρυφης αύξησης της επίπλαστης κατανάλωσης, πάντα ευρωπαϊκών προϊόντων!.
Είδαμε τα...
υπέρογκα δάνεια του Ανδρέα με τους επαίσχυντους τόκους, είδαμε την φούσκα του χρηματιστηρίου, με τις τραγικές για τον Ελληνικό Λαό συνέπειες, είδαμε τα olympic games, με τις αναθέσεις έργων και τις μίζες, είδαμε και το «λεφτά υπάρχουν’ του ΓΑΠ … και πολλά άλλα σκάνδαλα του μεταπολιτευτικού καθεστώτος.
Ήταν αναπόφευκτο ότι κάποια στιγμή αυτή η φούσκα δανείων θα έσκαγε, κάποια στιγμή οι τοκογλύφοι θα ζητούσαν τα χρήματά τους πίσω. Έχουν και οι τοκογλύφοι τους πιστούς υπηρέτες τους, περιούσιοι ή μη, είτε λέγονται Μέρκελ είτε Σόιμπλε είτε οπωσδήποτε αλλιώς, πάντα όμως υπάρχουν αυτοί οι πρόθυμοι να ισοπεδώσουν το πανάρχαιο και ένδοξο γένος μας.
Ήρθαν τα χρόνια των μνημονίων, με την ΠΛΗΡΗ εκχώρηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας και με την υπαγωγή στο Αγγλικό δίκαιο. Ανεργία, χιλιάδες αυτοκτονίες, πρωτογενής, δευτερογενής παραγωγή μηδέν και ένας τριτογενής τομέας σε πλήρη διάλυση. Ξαφνικά το σύστημα σκέφτηκε να βγάλει από την εφεδρεία το δεκανίκι του, την «αριστερά» που δήθεν κόπτεται για την «κοινωνική δικαιοσύνη», για τα «δίκαια αιτήματα και κεκτημένα του Λαού», για την «ισότητα και την πρόοδο» (των λαθρομεταναστών!)
Κάπως έτσι, και με απόλυτη κάλυψη και προώθηση από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, ένα από-κομμα του 4%, με τις γνωστές μαρξιστικές και ανθελληνικές του ιδεοληψίες, βρέθηκε να εξουσιάζει την χώρα μας, προκειμένου να «σκίσει» τα μνημόνια και να τα καταργήσει «με έναν νόμο και ένα άρθρο», όπως περίπου υποσχόταν παλαιότερα και ο «δεξιός» σκευωρός Σαμαράς στα αμέτρητα «Ζάππεια» του.
Μόνο που οι νεομπολσεβίκοι, οι ψευδοεπαναστάτες, ρόζ απόχρωσης, τα ευρωλιγούρια της αριστεράς, νόμιζαν πως θα κάνουν περίπατο στις Βρυξέλες και το μοναδικό τους επιχείρημα, ότι «αν αποτύχουμε έρχεται η Χρυσή Αυγή», δεν στάθηκε ικανό για να αποτρέψει τους τοκογλύφους να απαιτούν τα δανεικά πίσω.
Πριν λίγες μέρες μάλιστα, προκειμένου να αποποιηθούν των ευθυνών τους, αν και η λαϊκή εντολή για ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ είναι πολύ πρόσφατη, έφεραν ενώπιον του Λαού το δημοψήφισμα, όπου ένα περήφανο 62% είπε ΟΧΙ στους τοκογλύφους και σε οποιαδήποτε μορφή μνημονίου, ενώ την επομένη όλο το αντισυναγματικό τόξο πέταξε αυτήν την λαική απαίτηση στον κάλαθο των αχρήστων, εν είδει ενός «Εθνικού Μετώπου» διαπραγμάτευσης, αποδεικνύοντας έτσι πως όλοι στην ίδια πισίνα κολυμπάνε. Βλέπουμε ήδη στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την αστρονομικών διαστάσεων μνημονιακή κυβίστηση των αριστερών, με ακόμη πιο σκληρά και δυσβάσταχτα για όλους τους Έλληνες μέτρα.
Και έφεραν, νύχτα παρακαλώ, την νέα υποδούλωση του Έθνους μας στη βουλή, η οποία διανεμήθηκε γραμμένη στα αγγλικά, προκειμένου τάχιστα να επέλθει το μνημόνιο 3, «με έναν νόμο και ένα άρθρο». Η απόλυτη ξεφτίλα!
Οι τοκογλύφοι γνωρίζουν πολύ καλά πως μόνο μια γνήσια Λαϊκή, Εθνικιστική πολιτική δύναμη, όπως ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, μπορεί να αποτινάξει τα δεσμά των Ελλήνων και να οδηγήσει την χώρα μας στην πραγματική ανάπτυξη μιας ΕΘΝΙΚΗΣ οικονομίας, για αυτό μας πολεμούν λυσσαλέα με κάθε τρόπο.
Από την άλλη, όπως φαίνεται ξεκάθαρα, τόσο οι «δεξιοί» όσο και οι «αριστεροί», εξαρτώνται από την «δόση» τους, εξαρτώνται απόλυτα από το διεθνές τοκογλυφικό κεφάλαιο και αποτελούν ουσιαστικά τις δύο όψεις του ιδίου νομίσματος ή, αν θέλετε, τις δύο κεφαλές του ενός σιωνιστικού τέρατος.
Οι Έλληνες αρχίζουν και αντιλαμβάνοται το παιγνίδι που παίζεται πίσω από την πλάτη τους, και αυτό άρχισε να διαφαίνεται από τις πρόσφατες πολιτικές επιτυχίες που μας έφεραν πλέον στην τρίτη θέση στο πολιτικό γίγνεσθαι.
Χρέος κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδας είναι να ταρακουνήσει τις κοιμισμένες συνειδήσεις όσων Ελλήνων έχουν πέσει θύμα της καθεστωτικής προπαγάνδας εναντίον του Κινήματός μας ή δεν έχουν ακόμη ενημερωθεί για τις πραγματικές θέσεις που εκφράζουμε.
Χρέος κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδας είναι να αγωνιστεί με όσα μέσα διαθέτει, ώστε σε πρώτη φάση να απελευθερώσουμε την Πατρίδα μας από τα τοκογλυφικά δεσμά της και να την οδηγήσουμε με σκληρή εργασία στο μέλλον, προκειμένου να επιτευχθούν οι μακροπρόθεσμοι Κοινωνική και Εθνικοί στόχοι που έχει θέσει το Κίνημά μας.
ΠΡΕΠΕΙ πάση θυσία να ξανακερδίσουμε την Εθνική μας Κυριαρχία
ΠΡΕΠΕΙ να ξανακερδίσουμε τις γειτονιές μας
ΠΡΕΠΕΙ να ξαναδημιουργήσουμε την Ελλάδα των ονείρων μας
Πρέπει να βγάλουμε από το μυαλό όλων των Ελλήνων τον ψεύτικο διαχωρισμό του λαού μας σε «αριστερούς και δεξιούς», διότι σε όλους μας ρέει Ελληνικό αίμα και αυτό είναι το υπέρτατο αγαθό, που δεν μπορεί να μας στερήσει κανείς, όσους λαθρονόμους και να ψηφίσουν.
Οφείλουμε όλοι μαζί να στηρίξουμε τον άνισο, ανιδιοτελή, σκληρό μα συνάμα τόσο όμορφο, αγώνα του Κινήματός μας, για μια Ελλάδα δυνατή και μεγάλη, σε μια ελεύθερη Ευρώπη.
Εμείς οι Χρυσαυγίτες διαλέξαμε στρατόπεδο: Την Ελλάδα θέλομεν κι ας τρώγωμεν πέτρες!
Όσον αφορά εσένα χιλιοπροδομένε Έλληνα, να ξέρεις πως ΠΟΤΕ δεν είναι αργά να αντισταθείς… μπορείς;
Κλείσε το χαζοκούτι, σήκω από τον καναπέ, ορθώσου, πέρνα στην Εθνική Αντεπίθεση και αφουγκράσου το σύνθημα που λέγεται σε κάθε μας ανοιχτή εκδήλωση:
ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΕΜΑ – ΣΕ ΠΝΙΞΑΝΕ ΣΤΟ ΨΕΜΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών