Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 02, 2015

Βαράει διάλυση ο ΑΝΤ1: Μαύρο στο δελτίο ειδήσεων και δεκάδες απολύσεις! Περαστικά στους υβριστές της Χρυσής Αυγής...

Ο ΑΝΤ1 είναι και αυτός ένα από τα τηλεοπτικά κανάλια, που κουβάλησε και εκτόξευσε τόνους λάσπης κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Και σ' αυτή την περίπτωση, όμως, η λάσπη τού γύρισε μπούμερανγκ, καθώς ο σταθμός του Κυριακού αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα.
Την Παρασκευή είδαν την έξοδο περισσότεροι από 50 εργαζόμενοι, με αποτέλεσμα να κηρυχθεί στάση εργασίας, ενώ κόσμος συγκεντρώθηκε στα στούντιο του καναλιού, στα Σπάτα, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί.

Την ίδια μέρα δεν μεταδόθηκε το βραδινό δελτίο ειδήσεων των 8, για πρώτη φορά στα 26 χρόνια λειτουργίας του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ...
δεν θα μεταδοθούν δελτία ειδήσεων μέχρι και την Κυριακή.
Αν αναλογιστούμε την εμπάθεια που, επί χρόνια, έβγαζαν για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ οι παρουσιαστές και οι δημοσιογράφοι του ΑΝΤ1, είναι ολοφάνερο ότι δεν επέρχεται κανένα αληθινό «πλήγμα στην ενημέρωση». Το μόνο, όμως, λυπηρό αφορά τους εργαζομένους στον σταθμό, με την ουσιαστική έννοια του όρου, οι οποίοι δεν συμμετείχαν, άμεσα ή έμμεσα, στην κατασυκοφάντηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και την μνημονιακή προπαγάνδα. Μετά τα δυσθεώρητα προβλήματα στο «Έθνος» και τον «Ελεύθερο Τύπο», τώρα ήρθε η σειρά του ΑΝΤ1 και αύριο, πιθανότατα, και κάποιου άλλου συστημικού ΜΜΕ.  
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών