Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 02, 2015

Η Χρυσή Αυγή στο δελτίο ειδήσεων του Russia-24 - ΒΙΝΤΕΟ


Η Χρυσή Αυγή στο δελτίο ειδήσεων του κρατικού ρωσικού δικτύου Russia-24 - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μπορεί τα ελληνικά ΜΜΕ πεισματικά να αρνούνται να προβάλλουν την τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου και οσονούπω Αξιωματική Αντιπολίτευση της Χώρας, εντούτοις τα ξένα μέσα, ειδικά τα μη πλήρως χειραγωγούμενα από τα Σιωνιστικά κέντρα δίνουν τηλεοπτικό χρόνο στη Χρυσή Αυγή.

Το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο της Ρωσίας "Russia-24" αφιέρωσε εκτενές ρεπορτάζ στην ελληνική κρίση και το νέο, αριστερό μνημόνιο. Πέρα από την καταγγελία της πολιτικής Τσίπρα και του "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ" που είπε στους τοκογλύφους, το μοναδικό κόμμα στο οποίο αναφέρθηκε το ρωσικό κανάλι, είναι η Χρυσή Αυγή. Όλοι οι ξένοι ανταποκριτές έχουν αναγνωρίσει πώς ο Λαϊκός Σύνδεσμος είναι η μόνη γνήσια αντιμνημονιακή φωνή στην Ελλάδα.
Οι βασικότερες αναφορές του δελτίου είναι οι εξής:
  • Η Ελλάδα τέθηκε τελικά υπό.... τον έλεγχο της οικονομικής ολιγαρχίας.
  • Ο Τσίπρας, αν και έγινε εξουσία λόγω της αγανάκτησης των Ελλήνων και της αντίθεσης τους στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα και το ΔΝΤ, υπέγραψε μια ακόμα πιο αιματηρή συμφωνία.
  • Το μνημόνιο υπογράφτηκε λίγες μέρες μετά το δημοψήφισμα στο οποίο ο ελληνικός λαός είπε ΟΧΙ στους όρους των δανειστών.
  • Οι Έλληνες, νιώθοντας εξαπατημένοι και προδομένοι, βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν.
Στο πιο ενδιαφέρον σημείο του ρεπορτάζ (από το 1.00 και μετά) αναφέρεται επί λέξει:
Την ώρα που στην πλατεία Συντάγματος ξεσπούσαν επεισόδια στη βουλή,βουλευτές της αντιπολίτευσης έδειχναν το θυμό τους απέναντι στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, σκίζοντας την ταπεινωτική για την Ελλάδα συμφωνία με τους πιστωτές. Δηλώσεις Ηλία Κασιδιάρη - Εκπροσώπου Χρυσής Αυγής: "Είναι προδοσία ενάντια στον ελληνικό λαό. Ο Τσίπρας δεν είχε εναλλακτικό σχέδιο αν και ήξερε ότι η Γερμανία θέλει να πάρει τη γη μας και τους φυσικούς πόρους της Ελλάδος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών