Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 19, 2015

Άλλος για τη βάρκα μας; Στη Θεσσαλονίκη με 3.000 λαθρομετανάστες το κρουαζιερόπλοιο των λαθρομεταναστών

Μετά τα αίσχη του Βοτανικού, με κοντέινερ, τρία γεύματα, air condition και λοιπά προνόμια, ο κυβερνητικός θίασος κάνει πραγματικότητα την «αντιμετώπιση» της λαθρομετανάστευσης με. κρουαζιέρες στο Αιγαίο!

Το πολυσυζητημένο ταξίδι του πλοίου Ελ. Βενιζέλος από την Κω ξεκίνησε, αλλά δεν έχει ως προορισμό το λιμάνι του Πειραιά. Στα πλαίσια του νέου προσανατολισμού της μεταναστευτικής πολιτικής της κωμικής συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ, οι λαθρομετανάστες πρόκειται να «εξαφανιστούν»...
στη Νύμφη του Θερμαϊκού, τη Θεσσαλονίκη.

Το πλοίο ξεκίνησε με 2.000 λαθρομετανάστες από Κω και θα παραλάβει άλλους 1.000 κατά τις στάσεις που θα πραγματοποιήσει σε Κάλυμνο και Λέρο.

Οι κρουαζιέρες των λαθρομεταναστών προτού «εξαφανιστούν» σε διάφορα σημεία της ελληνικής επικράτειας -όπως και οι προκλητικές ανέσεις των λαθρομεταναστών του Βοτανικού- αποτελούν μια ευγενική χορηγία της κυβέρνησης Σύριζα όχι με χρήματα του κομματικού του ταμείου και του αντίστοιχου των επαγγελματιών «αλληλέγγυων», αλλά με χρήματα του σκληρά δοκιμαζόμενου από τα Μνημόνια Ελληνικού Λαού.

Όσοι Έλληνες δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα ούτε καν να διανοηθούν καλοκαιρινές διακοπές, έχουν τουλάχιστον την «ικανοποίηση» να γνωρίζουν ότι χάρη στην κυβέρνηση της Αριστεράς χιλιάδες «κατατρεγμένοι» κάνουν τις καλύτερες διακοπές της ζωής τους στην Ελλάδα, δίχως μάλιστα να δώσουν ούτε μισό ευρώ!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών