Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 19, 2015

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ-ΦΩΤΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

kos_lathrometanastes__article
Γράφει ο Αντίοχος

Μια έκθεση-φωτιά «υψηλόβαθμου στελέχους της λεωφόρου Κατεχάκη» -ήτοι κάποιου στρατηγού- «διέρρευσε» στο καθεστωτικό «Βήμα». Και οι αποκαλύψεις που κάνει είναι σοκαριστικές!
Πρώτη αποκάλυψη, που έχει να κάνει με τον αριθμό των λαθρομεταναστών που εντοπίζονται να εισβάλλουν καθημερινώς στα νησιά μας και καταγράφονται στα επίσημα στοιχεία: «Φτάσαμε να μπαίνουν περίπου 3.500 κάθε ημέρα από τα νησιά».
Δεύτερη αποκάλυψη, που αφορά –στο περίπου- τον αριθμό των λαθρομεταναστών που δεν εντοπίζονται από το Λιμενικό και την Αστυνομία και που αποφεύγουν να...
καταγράφονται στα «κιτάπια» και στα επίσημα στοιχεία – ανάμεσα στους οποίους υπάρχουν και φανατικοί τζιχαντιστές: «Δεκάδες χιλιάδες, κυρίως από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν κ.α., που εισήλθαν τους τελευταίους μήνες στη χώρα μας δεν εμφανίστηκαν στις υπηρεσίες της Αττικής να «ταυτοποιηθούν» και μας είναι άγνωστο ποιοι μπορεί να είναι ανάμεσά τους. Οι διαμαρτυρίες ξένων πρεσβειών μας και άλλων παραγόντων μάς οδήγησαν να στείλουμε ομάδα τουλάχιστον 60-70 εξειδικευμένων αστυνομικών στα νησιά να ελέγχουμε πάλι αυτούς που έρχονται… Το πρόβλημα είναι ωστόσο με τους πρόσφυγες από χώρες όπως το Αφγανιστάν και άλλες χώρες όπου δρα ο ISIS  ή η Αλ Κάιντα. Αυτοί  συνήθως  δεν εμφανίζονται – όπως κάνουν οι σύροι πρόσφυγες – για να νομιμοποιηθούν. Το πρώτο επτάμηνο του 2015 μπήκαν περίπου 50.000 μετανάστες από χώρες όπως το Ιράκ, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και η Σομαλία, εκ των οποίων φαίνεται να ελέγχθηκε σχετικά μικρό ποσοστό». Πόσο είναι το «μικρό ποσοστό» αυτών που είναι καταγεγραμμένοι; Ας πούμε –λίαν επιεικώς- ο ένας στους πέντε. Εφόσον, λοιπόν, υπολογίζεται ότι έχουν εισέλθει καμιά 50αριά χιλιάδες από δαύτους, στον συνολικό αριθμό των 156.000 εισερχομένων λαθρομεταναστών το επτάμηνο του 2015, προσθέστε και καμιά 40αριά χιλιάδες που δεν έχουν καταγραφεί!
Τρίτη αποκάλυψη, που αφορά τον αριθμό των λαθρομεταναστών που εισέρχονται ημερησίας από το τμήμα του φράχτη του Έβρου που κατέρρευσε λίγες ημέρες μετά την άνοδο στην εξουσία των Τσίπρα και Καμμένου, λόγω «κακοκαιρίας» όπως είπαν και που δεν επισκευάστηκε: «Έχουμε  αναφορές ότι περίπου 700-800 επιχειρούν κάθε ημέρα να περάσουν τον Έβρο στο σημείο όπου δεν υπάρχει ο φράχτης».
Τέταρτη αποκάλυψη, που απαντά στο ερώτημα τι γίνονται οι λαθρομετανάστες που εισέρχονται στην Ελλάδα – μένουν εδώ ή… «εξαφανίζονται», όπως ισχυρίστηκε η κυρά-Τασία: «Ελάχιστοι από τους περίπου 150.000 μετανάστες που εισήλθαν στην Ελλάδα εφέτος έχουν αναχωρήσει».
Απίστευτα κι όμως αληθινά και εφιαλτικά! Που κάνουν την επιλογή της Χρυσής Αυγής στις εκλογές που θα γίνουν τον Σεπτέμβριο, επιτακτική ανάγκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών