Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 10, 2015

Το «Έθνος» του Μπόμπολα καλεί ευθέως σε κατάλυση του πολιτεύματος: Να επέμβουν οι «δανειστές» για να μην έχουμε εκλογές!


Το «Έθνος» του Μπόμπολα καλεί ευθέως σε κατάλυση του πολιτεύματος: Να επέμβουν οι «δανειστές» για να μην έχουμε εκλογές!

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε, όταν η σκευωρία βρισκόταν στην κορύφωσή της, που το «Έθνος» του Μπόμπολα, λειτουργώντας ως δημοσιογραφική προμετωπίδα του κυκλώματος των επίορκων (δικαστικών, αστυνομικών και παρακρατικών) και των πολιτικών απατεώνων, είχε φτάσει να κατηγορήσει την Χρυσή Αυγή για «προπαρασκευαστικές ενέργειες κατάλυσης του πολιτεύματος».
Στα πλαίσια αυτής της φαιδρής κατηγορίας, που εν τέλει κατέπεσε πριν καν αρχίσει η ανάκριση, για να μην ξεφτιλιστεί το κύκλωμα ακόμα περισσότερο, οι ευφάνταστοι κατήγοροι της Χρυσής Αυγής είχαν αρχίσει να… φαντασιώνονται ακόμα και… τανκς!
Τώρα στη χώρα μας επικρατεί μία....
άκρατη εκλογολογία, η οποία είναι αμφιβόλως δικαιολογημένη. Αυτή η εκλογολογία βρίσκει σφόδρα αντίθετους τους ταγούς του μνημονίου, της διαφθοράς και της διαπλοκής, αφού έχουν βρει, στο πρόσωπο του Τσίπρα, τον άνθρωπο που προτίθεται να υπογράψει τα πάντα εναντίον των Ελλήνων. Διαβάζουμε, λοιπόν, στο «Έθνος» του Μπόμπολα, σε άρθρο του Ερρίκου Μπαρτζινόπουλου:
«Όπως τον Ιούνιο του 2012 για να γίνει πρωθυπουργός ο Σαμαράς και τον περασμένο Ιανουάριο για να γίνει πρωθυπουργός ο Τσίπρας. Κι αν κάποιος μπορεί να αποτρέψει το νέο ολίσθημα είναι τελικά οι εταίροι. Μήπως θα πρέπει να περιλάβουν μια σχετική ρύθμιση στις μνημονιακές απαιτήσεις τους;»
Τι βλέπουμε εδώ; Απόπειρα κατάλυσης του πολιτεύματος, με όχημα τους δανειστές και τα μνημόνια; Μήπως εν τέλει οι ουραγοί του μεγαλοεργολάβου θα κατεβάζουν και τα τανκς στους δρόμους για να μην χάσουν το «πουλέν» τους, Αλέξη Τσίπρα, και τις αναθέσεις δημοσίων έργων που συνεπάγεται η διαιώνιση της μνημονιακής κατοχής της Πατρίδος μας; Καλεί, ευθέως, την παρέμβαση ξένων δυνάμεων ώστε να μην έχουμε εκλογές στην Ελλάδα;
Βεβαίως, αυτό που λέει ο αρθρογράφος του «Έθνους» είναι ναι μεν κατάλυση της δημοκρατίας, όμως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στην Πατρίδα μας μεταπολιτευτικά. Είτε μιλήσουμε για την προδοσία του «ΟΧΙ» από τον Τσίπρα, είτε πάμε παλαιότερα, όταν οι δανειστές πρόσταζαν ευθέως την πολιτική που ακολουθούσε η εκάστοτε κυβέρνησή μας, η Ελλάς κυβερνάται από υποτακτικούς ξένων επικυρίαρχων.
Τρανή απόδειξη περί του λόγου το αληθές είναι ότι μετά από εντολή ξένων κέντρων εξουσίας ξεκίνησε η πολιτική δίωξη εναντίον της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, επειδή η Χρυσή Αυγή αρνήθηκε τα κελεύσματα του καθεστώτος των δοσίλογων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών