Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 10, 2015

ΤΟ ΈΘΝΟΣ ΠΡΟΫΠΗΡΧΕ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ

simaia psila
Άρθρο του Κώστα Αλεξανδράκη στην εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ«

Η αποστολή δικογραφιών σχετικά με τους χειρισμούς του Βαρουφάκη στα περί της Ελληνικής Οικονομίας και ιδιαιτέρως σχετικά με το υποτιθέμενο σχέδιό του για οικειοθελές GRexit αποτελεί ένα ακόμα βήμα στο σχέδιο που εκπόνησαν οι διεθνείς τοκογλύφοι, όταν άρχισαν την προώθηση Σύριζα προς την κυβέρνηση. Όπως είχε γράψει σε ανύποπτο χρόνο ο διευθυντής του «Βήματος», ο Σύριζα έπρεπε να κυβερνήσει προκειμένου να νομίζει ο Λαός ότι το μνημόνιο είναι μονόδρομος.
Τώρα, οι δικογραφίες που αποστέλλονται στην Βουλή, ενώ την ίδια ώρα τα κανάλια επιδίδονται σε «βαρουφακιάδες», μπορούν να συνοψιστούν στην φράση του υπουργού Πανούση, ο οποίος είπε: «Η αποσταθεροποίηση του νομίσματος και κατ’ επέκταση η διατάραξη της κοινωνικής ειρήνης, θέτουν ευθέως ζήτημα....
διατάραξης της εύρυθμης λειτουργίας του πολιτεύματος, άρθρο 134, παράγραφος 2, περίπτωση β’ του Ποινικού Κώδικα (σ.σ. αδίκημα εσχάτης προδοσίας)».
Βεβαίως, η φράση αυτή του υπουργού συνιστά την μπαρούφα του αιώνα, αφού αν ίσχυε αυτό τότε θα έπρεπε ήδη να έχει τουφεκιστεί ο Σημίτης, που μας έβαλε στο ευρώ, αφού αυτό ήταν ξεκάθαρη αποσταθεροποίηση νομίσματος. Επίσης θα έπρεπε να βρίσκονται με ισόβια δεσμά πολλοί εκ των παλαιών υπουργών, οι οποίοι προέβαιναν σε υποτιμήσεις της δραχμής, προκειμένου να καθυστερήσουν την προσφυγή στο ΔΝΤ.
Αυτό που προσπαθεί να περάσει ως μήνυμα (αν όχι ως νομολογία) το καθεστώς είναι ότι το ευρώ είναι συστατικό του πολιτεύματός μας και συνεπώς οποιοσδήποτε αμφισβητεί την «ευρωπαϊκή ολοκλήρωση», είναι για να σαπίζει στη φυλακή. Βεβαίως, αυτό υποκρύπτει και κάτι άλλο πολύ πιο ζοφερό, αφού η «ευρωπαϊκή ολοκλήρωση» δεν είναι μόνο τα μνημόνια και η πείνα, αλλά και η ολοκλήρωση της «ευθανασίας» του Ελληνικού Έθνους με τους «αντιρατσιστικούς» νόμους, την απόδοση ιθαγένειας σε αλλοδαπούς, την διάλυση της Εθνικής Παραγωγής και την διαγραφή της Ελληνικής Ιστορίας.
Στην πραγματικότητα, βέβαια, αν κάποιος έχει διαπράξει εσχάτη προδοσία, με βάση το σκεπτικό του συνταγματικού νομοθέτη, αυτοί είναι οι ταγοί του μνημονίου και της «ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης», αφού το Ελληνικό Σύνταγμα δημιουργήθηκε για να εξυπηρετεί το Ελληνικό Έθνος, οριζόμενο με δεδομένο τις αρχές του αιμάτινου συνεχούς από την αρχαιότητα έως σήμερα. Συνεπώς οποιοσδήποτε οδηγεί το Ελληνικό Έθνος σε νόθευση, παρακμή και μαρασμό είναι ένοχος εσχάτης προδοσίας.
Δεν γνωρίζουμε, βέβαια, αν θα φτάσει στις αίθουσες των δικαστηρίων η όλη υπόθεση. Όλα δείχνουν πως δεν πρόκειται να γίνει αυτό, αφού το καθεστώς επιθυμεί απλώς και μόνο τις εντυπώσεις. Σε κάθε περίπτωση πάντως το μήνυμα που στέλνει το καθεστώς είναι αυτό της επικύρωσης της χούντας του Μνημονίου, ως επίσημο πολίτευμα της χώρας.
Είναι τουλάχιστον αηδιαστικό να γίνεται επίκληση στο Σύνταγμα προκειμένου κάποιος να υπερασπιστεί την λογική του ευρώ. Το Ελληνικό Έθνος προϋπήρξε του ευρώ και συνεπώς δεν μπορεί ένα νόμισμα να καθορίζει τις τύχες ενός Έθνους. Με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό θα στήνανε τα δικαστήρια ενάντια στους καπεταναίους οι νενέκοι, λέγοντάς τους ότι αποσταθεροποίησαν το γρόσι και κατ’ επέκταση την κοινωνική ειρήνη με τους τούρκους.
Σημαίνουν αυτά ότι ο Βαρουφάκης έκανε «αντίσταση»; Προφανώς και όχι αφού ουδέποτε δημιουργήθηκε ένα σοβαρό σχέδιο Β’, το οποίο προφανώς θα έπρεπε να ξεκινάει τον Ιανουάριο του 2015 και όχι το καλοκαίρι, αφότου έχουν απορροφηθεί τα ταμειακά διαθέσιμα του κράτους, με αποκορύφωμα ανοησίας το «χακάρισμα» των ΑΦΜ. Κοινώς, ο Βαρουφάκης αντί για σχέδιο Β, είχε προσχέδιο εντυπωσιακών δηλώσεων και τίποτε παραπάνω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών