Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 23, 2015

Αυτοί είναι "φιλήσυχοι" πρόσφυγες των νησιών...Μαχαιρώματα και συμπλοκές στη Μυτιλήνη - ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό το τραγικό φαινόμενο του εποικισμού των νησιών μας από λαθρομετανάστες που περιμένουν τα "πλοία της αγάπης" που θα τους μεταφέρουν στην Ομόνοια και από εκεί σε... ξενοδοχεία, πάρκα και όπου άλλου τους υποδείξει η Κυβέρνηση και οι αλληλέγγυοι της "πρώτης φοράς Αριστεράς".

Ομοίως με την αυξανόμενη έλευση λαθρομεταναστών έχουμε ταυτόχρονη αύξηση των βιαιοτήτων και των εγκληματικών ενεργειών μεταξύ των διάφορων φυλών που έχουν εισρεύσει στα ελληνικά νησιά και έχουν μετατρέψει τα λιμάνια, τα σοκάκια και γενικότεα τις περιοχές όπου "στρατοπεδεύουν" σε ένα απέραντο χαμαιτυπείο, όπου κυριαρχεί η βρώμα, δυσωδία, οι αρρώστιες και η εγκληματικότητα.

Έτσι χθες είχαμε....
ακόμη ένα περιστατικό ωμής βαναυσότητας μεταξύ λαθρομεταναστών, με άγριες συμπλοκές που κατέληξαν σε βαρείς τραυματισμούς 2 εξ αυτών, με μαχαίρι, και τη διακομιδή τους στο νοσοκομείο της περιοχής.

Με όλο αυτό το σκηνικό πρωτοφανούς αγριότητος καλούνται οι ψηφοφόροι των νησιών μας να ψηφίσουν για το μέλλον τους και να επιλέξουν αν θέλουν να γίνουν μειονότητα και... σύντομα σκλάβοι σε μια πρωτόγονη κοινωνία ενστίκτων ή ξανά κυρίαρχη του χώματος που πατούν.

Δείτε το βίντεο από τις συμπλοκές...

http://www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2015/08/f2.png
Υ.Γ.
Τέτοιο μαχαίρι σαν αυτό της φωτογραφίας χρησιμοποιούν αυτοί οι αμφιβόλου πολιτιστικής ταυτότητας άνθρωποι για να επιβάλλουν τη θέλησή τους.. Και οι ψευτοανθρωπιστές, κανίβαλοι του ελληνισμού ζήτησαν και πέτυχαν την τιμωρία του συγκεκριμένου αστυνομικού γιατί σφαλιάρισε τον εν δυνάμει... δολοφόνο του...

Η επιλογή με ποιούς θα είσαι είναι καθαρά δική σου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών