Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 23, 2015

Η Ραχήλ, ο Λαφαζάνης και η... περικεφαλαία

Ανακοινώθηκε η προσχώρηση της Ραχήλ Μακρή στο νεοσύστατο κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη εν μέσω... "αποθέωσης" από τα ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν την είδηση. Σίγουρα αυτή η κίνηση είναι προπομπός και για τη συνεργασία Κωνσταντοπούλου με Λαφαζάνη καθώς είναι γνωστό ότι οι δύο "κυρίες", εκτός από άριστες εξωκοινοβουλευτικές σχέσεις, έχουν κοινή ιδεολογική πλεύση...

Η Ραχήλ Μακρή στην ανακοίνωσή της, ως κύρια αιτία πολιτικής συστράτευσης με τον Λαφαζάνη δηλώνει την.. αταλάντευτη στάση του ενάντια στις "μνημονιακές πολιτικές" αλλά και την πεποίθησή της ότι....
έχει σαφείς και εθνικές θέσεις για τα "γεωπολιτικά γεγονότα" στην περιοχή μας που μας επηρεάζουν άμεσα.

Για να γίνει απόλυτα σαφές η "πατριώτισσα" Ραχήλ Μακρή πάει με τον.... λενινιστή Λαφαζάνη γιατί μπορεί να... σώσει ο τελευταίος την Ελλάδα από τα Μνημόνια και τους λαθρομετάστες!!!

Χωρίς να κάνουμε πολλά παραπάνω σχόλια μάλλον η σπαρτιατική περικεφαλαία που έκανε στο χέρι της η Ραχήλ Μακρή, για να δείξει την πίστη της στην Εθνική Αντίσταση, μάλλον θα έπρεπε να τη... φορέσει και να επιβεβαιώσει την γνωστή σε όλους τους γηγενείς φράση που ακολουθεί τους "ελαφρά" νοήμονες όταν πράττουν βλακωδώς.

Υ.Γ.
Πώς δέχθηκαν άραγε στο κόμμα τους οι μπολσεβίκοι του Λαφαζάνη μια δεδηλωμένη και "αμετανόητη" εθνικά υπερήφανη "ελληνίδα" με τατουάζ και εθνική συνείδηση;!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών