Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 04, 2015

Τρομοκρατημένος Αμερικανός Γερουσιαστής προειδοποιεί: "Έρχεται η Χρυσή Αυγή και θα λυθεί η Ελλάδα από τα δεσμά μας!"


Αμερικανός Γερουσιαστής προειδοποιεί: Έρχεται η Χρυσή Αυγή και θα λυθεί η Ελλάδα από τα δεσμά μας!

Ομολογουμένως «συγκινητική» ήταν η ομιλία – προειδοποίηση στο Καπιτώλιο του αμερικανού Γερουσιαστή, Μπέρνι Σάντερς, όπου ουσιαστικά περιέγραψε την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα μετά την υπογραφή του τρίτου αριστερού μνημονίου. Σας παραθέτουμε αυτούσιες τις δηλώσεις του αμερικανού γερουσιαστή:
«Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι στην Ελλάδα το τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή. Μερικοί άνθρωποι χαρακτηρίζουν αυτό το κόμμα νεοναζιστικό, ενώ άλλοι λένε πως....
δεν υπάρχει τίποτα ''νέο'' σε αυτό το κόμμα. Κατά την άποψή μου πρέπει να μάθουμε από την Ιστορία. Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι όταν αποτυγχάνει η δημοκρατία και οι άνθρωποι δεν μπορούν να πάρουν αυτό που ψήφισαν, λόγω επέμβασης ξένων δυνάμεων, τότε ο κόσμος μπορεί να στραφεί σε κόμματα σαν τη Χρυσή Αυγή».
Αντιπαρερχόμαστε ως απλές φαιδρότητες τους χαρακτηρισμούς του αμερικανού, αφού πρώτον είναι τελείως ανυπόστατοι και δεύτεροι επειδή οι χρηματοδότες των τζιχαντιστών δεν δικαιούται διά να ομιλούν. Πέραν όμως της εμπάθειας το μήνυμα που στέλνει ο γερουσιαστικής εγγίζει την αλήθεια του ελληνικού πολιτικού σκηνικού. Όλοι οι Έλληνες αντιλαμβάνονται πλέον ότι η «ψευτοδημοκρατία» του «Ελλαδιστάν» έχει μονάχα δύο κόμματα την Χρυσή Αυγή από τη μία και οι πολιτικάντηδες των Ηνωμένων Μνημονιακών Δυνάμεων από την άλλη.
Ποιο είναι, όμως, το διακύβευμα για το οποίο κόπτεται ο αμερικανός γερουσιαστής, ερχόμενος δεύτερος μετά τις ομολογουμένως «φιλότιμες» προσπάθειες της επίσημης αμερικανικής κυβέρνησης για να υπογραφεί το τρίτο μνημόνιο; Αυτό ασφαλώς δεν είναι κανένα άλλο πέρα από το γεγονός ότι ο αμερικανοσιωνιστικός άξονας χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια την Πατρίδα μας γεωπολιτικά, φορτώνοντάς μας τους εκλεκτούς του ως κυβερνήτες, προκειμένου να διαλύσουν την χώρα και να την καταστήσουν ένα προτεκτοράτο, με φτηνό εργατικό δυναμικό.
Η Χρυσή Αυγή αντιπροσωπεύει την βούληση ενός ολόκληρου Λαού για Ελευθερία γι’ αυτό και πολεμούν οι εγχώριοι υποτακτικοί, κατ’ εντολή των ξένων αφεντικών. Όμως η βούληση για ελευθερία δεν μπορεί να καταπνιγεί όσες σκευωρίες και να στήσουν, όσες δακρύβρεχτες ομιλίες και αν κάνουν. Η Ελλάδα προορίζεται για να ζήσει και θα ζήσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών