Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 15, 2015

Το ΚΚΕ μαζί με γερμανικές εταιρείες στο πλευρό των λαθρομεταναστών - Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων!


Το ΚΚΕ μαζί με γερμανικές εταιρείες στο πλευρό των λαθρομεταναστών - Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων!

Μία κίνηση υψηλού συμβολισμού πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο συνδικαλιστικός φορέας του ΚΚΕ, το ΠΑΜΕ. Το κόμμα των μπολσεβίκων που έχει προχωρήσει σε πολλές απολύσεις Ελλήνων, οι οποίοι είχαν την ατυχία να δουλεύουν στις επιχειρήσεις του, στάθηκε στο πλευρό των λαθρομεταναστών, που συνωστίζονται στο Πεδίον του Άρεως. Βέβαια μη φανταστείτε ότι οι μπολσεβίκοι μπήκαν σε έξοδα… Ένα....
μικρό μεταφορικό βανάκι της εταιρείας Lidl πήγαν μόνο.

Από την άλλη μεριά, η Χρυσή Αυγή έχει πολλάκις βρεθεί στο πλευρό των Ελλήνων, δίδοντας στους νόμιμους δικαιούχους την κομματική επιχορήγηση. Θυμίζουμε ότι πριν την παράνομη και αντισυνταγματική αναστολή της κομματικής επιχορήγησης, η Χρυσή Αυγή είχε προβεί σε πληθώρα διανομών τροφίμων, οι οποίες είχαν χαρακτηριστεί από το καθεστώς ως «συσσίτια μίσους».

Η διανομή τροφίμων για τους Έλληνες πολίτες χαρακτηρίζεται «συσσίτιο μίσους», ενώ προφανώς τα κρουασάν μόνο για λαθρομετανάστες είναι «συσσίτιο αγάπης». Φαίνεται πρόδηλα, λοιπόν, η υποκρισία ενός ολόκληρου καθεστώτος που επιτίθεται στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, αλλά για την ίδια ουσιαστικά πράξη (με άλλο πρόσημο και σε τελείως διαφορετικά μεγέθη) δίνει τα εύσημα στους κολαούζους του μνημονίου και τους προστάτες των μνημονιακών δυνάμεων.

Όσον αφορά τον δήθεν «αντικαπιταλιστικό» αγώνα του ΚΚΕ, οι εικόνες από την συγκεκριμένη, μόνο για λαθρομετανάστες, διανομή τροφίμων του αποτελούν «χίλιες λέξεις», όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας. 

Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τον αγώνα στο πλευρό των Ελλήνων εκπροσωπώντας στη Βουλή τα συμφέροντά τους. Τα υπόλοιπα κόμματα τάσσονται στο πλευρό των λαθρομεταναστών και των διεθνών τοκογλύφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών