Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 15, 2015

Το μεγαλύτερο "νούμερο" της Βουλής...

Γράφει ο Αινείας

Αν γινόταν κάποια ψηφοφορία με ερώτημα "ποιόν/α θεωρείτε το μεγαλύτερο 'νούμερο' στο Κοινοβούλιο", μετά βεβαιότητας οι διεκδικητές θα ήταν αρκετοί. Όλοι ανεξαιρέτως μέλη του "συνταγματικού τόξου". Ζώη Κωνσταντοπούλου, Γιάνης Βαρουφάκης, Νίκος Φίλης, Άδωνις Γεωργιάδης, Λιάνα Κανέλλη, Παύλος Χαϊκάλης, Ραχήλ Μακρή και άλλοι πολλοί.

Υπάρχει όμως μια υποψηφιότητα που αν τη μελετούσε κάποιος προσεκτικά, θα ήταν ασυναγώνιστη και ενδεχομένως θα πρώτευε στη παραπάνω ψηφοφορία.

Είναι η....
βουλεύτρια (όπως αυτοαποκαλείται) του ΣΥΡΙΖΑ, Γαϊτάνη, που το γενικότερο στυλ της, με αποκορύφωμα την κόμη της, ομοιάζουν με πανκιά που αράζουν στην πλατεία εξαρχείων, με μια μπύρα στο χέρι και μια τσάντα γεμάτη 'δημοκρατικά πολυεργαλεία'.

Κάτι ανάλογο λοιπόν φόρεσε και χθες στη Βουλή. Συγκεκριμένα, προτίμησε μια μπλούζα, που μπροστά της ο παπαγάλος της Μακρή είναι... sic, που απεικόνιζε μια κοπέλα, να ανάβει τον τσιγάρο της από μια βόμβα μολότο, υπό το βλέμα της...Αναρχίας και του συμβόλου της.

Δε θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω πολλά παρά μόνο ότι κάποιες από αυτές τις μολότοφ ήταν η αιτία να δολοφονηθούν 3 άτομα στη ΜΑΡΦΙΝ το 2010 και οι ένοχοί τους ακόμη να... αναζητώνται. Αυτές οι μολότοφ είναι το κατ' εξοχήν "όπλο" των μπαχαλάκηδων, των παρακρατικών και των 'γνωστών - αγνώστων'.

Αυτή τη μολότοφ η Γαϊτάνη νομιμοποίησε πλήρως με την ενδυμασία που επέλεξε... Για αυτό είναι και το μεγαλύτερο νούμερο της σημερινής Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών