Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 31, 2015

ΟΙ… ΦΛΟΓΕΡΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΤΟ ΑΝΑΧΩΜΑ ΚΑΙ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ

Γράφει ο Αντίοχος

Από καιρού εις καιρόν, το σύστημα βγάζει στο προσκήνιο διάφορες εφεδρείες του, να κάνουν δηλώσεις, του τύπου «υπάρχει ανάγκη για ένα πατριωτικό κόμμα στην Ελλάδα» και ακολουθούν φήμες ότι ο τάδε το σκέπτεται και τα λοιπά…
Και βέβαια, όλοι αυτοί οι… φλογεροί πατριώτες προέρχονται από το χώρο της ψοφοδεξιάς και ο σκοπός είναι η δημιουργία κάποιου αξιοπρεπούς αναχώματος στην επέλαση της Χρυσής Αυγής. Ωστόσο, από τις...
ειδικές μετρήσεις που γίνονται (στις κανονικές δημοσκοπήσεις, ερωτώνται όσοι δηλώνουν πως θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή κι όσοι δεν το δηλώνουν αλλά συμπεραίνεται από τις απαντήσεις τους, αν θα ψήφιζαν κάποιο «πατριωτικό» κόμμα υπό τον τάδε…) προκύπτουν απογοητευτικά αποτελέσματα και οι… φλογεροί πατριώτες συνεχίζουν να είναι σε… αναμονή.
Αλλά, όταν έρχονται εκλογές, ξαφνικά οι… φλογεροί πατριώτες ξεχνάνε τα περί νέου πατριωτικού κόμματος και εκδηλώνονται υπέρ της νουδούλας!
Μια τέτοια περίπτωση είναι και του Παναγιώτη Ψωμιάδη. Ο λεγάμενος, όπως ήταν αναμενόμενο, έδωσε συνέντευξη στα Παραπολιτικά 90,1 και είπε τα εξής: «Θα έχω συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη την προσεχή Τρίτη , το κόμμα χρειάζεται αγωνιστές «Ψωμιάδηδες». Όλοι μαζί πρέπει να αναγεννήσουμε την κεντροδεξιά παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή και πως η ΝΔ δεν πρέπει να είναι ουρά των άλλων κομμάτων. Καθοριστικό ρόλο μπορεί να παίξουν ο Κώστας Καραμανλής και η Ντόρα Μπακογιάννη, ο κ. Μειμαράκης έχει την ικανότητα να προχωρήσει μπροστά το κόμμα».
Τα συμπεράσματα δικά σας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών