Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 31, 2015

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ: ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ

ypetha-gate
Μετά την συμφωνία Τσίπρα Καμμένου  για κυβέρνηση συνεργασίας πριν από 7 μήνες και την τοποθέτηση του τελευταίου στην θέση του ΥΕΘΑ  είχαν δημιουργηθεί προσδοκίες στους στρατιωτικούς  , ότι κάτι θετικό θα είχαν να αναμένουν για τα καυτά θέματα που τους αφορούσαν . Λίγο πριν τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ο Πάνος Καμμένος είχε δεσμευτεί   για την πλήρη αποκατάσταση των αποδοχών τους  με βάση όσα προέβλεπε η απόφαση του ΣτΕ. Με αποτέλεσμα οι στατιωτικοί να έχουν την  ελπίδα ότι αυτό τουλάχιστον θα το έκανε πραγματικότητα. Για μια νέα κυβέρνηση η οποία ήθελε να παρουσιάζεται ως αντιμνημονιακή , το πιο απλό ήταν  να εφαρμόσει μια δικαστική απόφαση;
Τους τελευταίους 7 μήνες πολλές υποσχέσεις δώθηκαν  ,αλλά τίποτα δεν έγινε. Κι επειδή σ΄ ότι έχει να κάνει με....
τα οικονομικά ζητήματα το επιτελείο Καμμένου θα επικαλεστεί την διαπραγμάτευση και το αδιέξοδό της, ας πάμε στα μέτρα που δεν είχαν οικονομικό κόστος και δεν προχώρησαν.
 Πρώτον. Ενώσεις στρατιωτικών. Ο  Καμμένος  στην μοναδική συνάντηση που είχε με την ΠΟΕΣ δεν προχώρησε στην νομοθέτηση αυτού του σοβαρότατου ζητήματος. Αποτέλεσμα στο επτάμηνό του να εμφανιστούν για πρώτη φορά φαινόμενα απώλειας ελέγχου αυτού που ονομάζεται “χακί συνδικαλισμός”. Ο …κάθε πικραμένος έφτιαχνε “ενώσεις” και “συνδέσμους” και τα όσα δημοσίως γράφτηκαν και ειπώθηκαν από δήθεν “συνδικαλιστές” ξεπέρασαν σε πολλές περιπτώσεις τα όρια της ευπρέπειας και της πειθαρχίας του στρατεύματος. Δεν ασχολήθηκε κανείς. Η κατάσταση “αναρχίας” που επικρατεί στο “περιθώριο” των αναγνωρισμένων Ενώσεων Στρατιωτικών ,είναι ανησυχητική και ουδείς ασχολήθηκε.
Δεύτερον. Η αναδιοργάνωση που έχει σχέση και με τα οικονομικά. Επτά μήνες ο ΥΦΕΘΑ του Νίκος Τόσκας την επεξεργαζόταν. Υποτίθεται ότι υπήρχε έτοιμο σχέδιο. Δεν προχώρησε το παραμικρό. Έχουμε μείνει στην προ της 25ης Ιανουαρίου κατάσταση. Το χειρότερο είναι ότι με την άνοδο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και την τοποθέτηση Τόσκα ως ΥΦΕΘΑ, πολλοί είχαν πιστέψει ότι “τα ψέμματα τελείωσαν”.
Τρίτον. Αξιοκρατία. Ο Καμμένος με ένα άνευ προηγουμένου επικοινωνιακό σόου προς τα στελέχη και τους στρατεύσιμους ,ότι η αξιοκρατία θα κυριαρχήσει στις ΕΔ. Αποτέλεσμα μηδέν εις το πηλίκον αφού τα πάντα ήταν μια επικοινωνιακή φούσκα. Σ΄ ότι αφορά δε τα στελέχη, ο τρόπος με τον οποίο έγινε η επιλογή του ευρωπαϊκού επιτελείου του Α/ΓΕΕΘΑ και τα όσα δημοσιοποιήθηκαν , “γκρέμισαν” τις όποιες προσδοκίες των στελεχών.
Όλοι είδαμε τα επικοινωνιακού τύπου «καραγκοζιλίκια», στην Βουλή που υποτίθεται  ότι ο Καμμένος απειλούσε να παραιτηθεί  και να πέσει η κυβέρνηση  έτσι ώστε να “κρατήσει” το ποσό των περικοπών στις ένοπλες δυνάμεις  στα 300 εκατομμύρια ,από τα 600 που ζητούσαν από το υπουργείο Οικονομικών για να ικανοποιήσουν τους δανειστές.
Κερασάκι στην τούρτα ήταν βέβαια οι αυξήσεις στα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης των στρατιωτικών.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή τιμά τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, γι΄ αυτό το πρόγραμμα και οι θέσεις απηχούν και εκφράζουν τους ενστόλους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών