Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 16, 2015

ΠΑΣΟΚ - ΤΕΛΟΣ.... Το ξεπέρασαν το μνημονιακό κόμμα ο Λεβέντης και ο Γκλέτσος και μένει εκτός Βουλής!


Το ΠΑΣΟΚ απέθανε! Νέες μνημονιακές δυνάμεις αναδεικνύουν οι δανειστές

Οι τελευταίες κρυφές δημοσκοπήσεις σε συνδυασμό με τις πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες που επικρατούν σήμερα, οδηγούν σε ορισμένα ασφαλή συμπεράσματα: Πρώτον, καθίσταται βεβαία η «εξαύλωση» του κόμματος Καμμένου, του οποίου οι προεκλογικές αντιμνημονιακές κορώνες θρυμματίστηκαν με την πανηγυρική υπογραφή του Μνημονίου της Αριστεράς.
Δεύτερον, όπως αναφέρει και δημοσίευμα της εφημερίδος «Δημοκρατία», το ΠΑΣΟΚ θα δώσει σκληρότατη και αδυσώπητη μάχη προκειμένου να εισέλθει στην επόμενη Βουλή. Η ληξιαρχική πράξη τέλους του ΠΑΣΟΚ δηλαδή, μπορεί να αναβλήθηκε ελέω ΝΔ και Σαμαρά μέχρι πρότινος, πλέον όμως καθίσταται αναπόφευκτη.
Τρίτον, η....
λαϊκή κατακραυγή κατά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ υποχρεώνει τους δανειστές και την εγχώρια ολιγαρχία του πλούτου να αναζητήσουν σύγχρονες μνημονιακές δυνάμεις, προς εξαπάτηση των Ελλήνων ψηφοφόρων. Το ρόλο που διαδραμάτισαν προ ολίγων ετών τα κόμματα Καρατζαφέρη και Κουβέλη θα κληθούν να παίξουν κόμματα όπως το Ποτάμι του εκπροσώπου του Μάρτιν Σουλτς, Σ. Θεοδωράκη, καθώς και άλλα, τα οποία χαίρουν της υπέρμετρης προβολής των ΜΜΕ. Τέτοια ακριβώς είναι τα κόμματα Λεβέντη και Γκλέτσου, τα οποία έχουν και μια συγκεκριμένη αποστολή: να ανακόψουν στο μέτρο του δυνατού την εκλογική εκτίναξη της Χρυσής Αυγής.
Εντούτοις, οι εγκέφαλοι αυτών των μεθοδεύσεων αντιμετωπίζουν ήδη ένα σοβαρό πρόβλημα: η Χρυσή Αυγή αυξάνει διαρκώς την επιρροή της στο εκλογικό σώμα, ενώ τα κόμματα-αναχώματα κερδίζουν μεν πόντους αλλά αδυνατούν να πλήξουν τη Χρυσή Αυγή. Περιορίζονται δηλαδή στο να ψαρεύουν ψηφοφόρους από το ΠΑΣΟΚ και το Σύριζα, ψηφοφόρους οι οποίοι θα αντιληφθούν ξανά κατόπιν εορτής το μέγεθος της απάτης που στήνεται στην πλάτη τους.
Σε κάθε περίπτωση, η πορεία του χρόνου και των πολιτικών εξελίξεων είναι εκείνα τα στοιχεία τα οποία θα καταδείξουν περίτρανα πως η μοναδική πολιτική δύναμη που έχει τη θέληση να θέσει τέλος στην δουλεία των Μνημονίων και στο ξεπούλημα της Ελλάδος είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών