Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 16, 2015

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Η ΠΟΥ-ΤΟΥ-ΒΟΥ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ

papagalos

Γράφει ο Αντίοχος

Είδαν κι απόειδαν οι διαδικτυακοί παπαγάλοι της νουδούλας, ότι το ρεφρέν που τραγουδούσαν  «η Χρυσή Αυγή τα’ χει βρει με τον ΣΥΡΙΖΑ» (Ήμαρτον!!!) έχει διαψευστεί από τα ίδια τα γεγονότα (ενώ η νουδούλα τους είναι που τα’ χει κάνει πλακάκια με τον ΣΥΡΙΖΑ και υπερψήφισε –και μάλιστα ομοφώνως- το νέο αριστερό Μνημόνιο και τα προαπαιτούμενά του) και άλλαξαν… τροπάριο. Τώρα επιχειρούν να ταυτίσουν την Χρυσή Αυγή με την… που-του-βου Ζωή. Έτσι, σε άρθρο με τίτλο «Σιγά η πατρίδα κοιμάται…», κάποιος με το ψευδώνυμο «Αριστερός Ψάλτης» (λέτε να’ ναι κιόλας; Όχι ψάλτης, αλλά αριστερός;) γράφει τα ακόλουθα:  

«Ποιος θα το φανταζόταν ότι....
θα φτάναμε να ψηφίζονται τα μνημόνια από όλα τα κόμματα, ότι όλοι θα ήταν μνημονιακοί και με τη βούλα και ότι αντιπολίτευση θα έκανε ο… Μιχαλολιάκος, η φίλη του Ζωή και ο Π. Λαφαζάνης;…».

Για να το ξεκαθαρίσουμε το ζήτημα μία κι έξω, και σ’ αυτή την περίπτωση διαψεύδονται οι διάφοροι παπαγάλοι από τα γεγονότα. Καθότι είναι αναμφισβήτητο γεγονός, ότι η Χρυσή Αυγή ήταν το μόνο κόμμα που ΔΕΝ ψήφισε την μαντάμ Ζωή για να γίνει που-του-βου, εν αντιθέσει με την νουδούλα –και τα λοιπά κόμματα του… συνταγματικού τόξου- που την ψήφισαν με χέρια και με πόδια. Επίσης, το τελευταίο δίμηνο όλο για πρόταση μομφής κατά της που-του-βου από την νουδούλα ακούμε, αλλά πρόταση μομφής δε βλέπουμε. Γιατί άραγε; Κόκαλα έχει;

1 σχόλιο:

  1. "ΕΡΩΤΗΜΑ" ΤΩΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΏΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ" ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ "ΑΤΜ"
    (ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ) :
    "ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕ" ;;;;;;;; "ΑΙΣΧΟΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ"!!!!!
    ΣΑΣ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΠΩΘΗΚΕ Σ' ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών