Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 25, 2015

ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΘΥΜΑ ΜΜΕ

Propaganda
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Είναι απορίας άξιον, πώς η αριστερή προπαγάνδα περνάει τα κόμπλεξ, τα απωθημένα και τις εμμονές της στην κοινωνία μέσα από τα ΜΜΕ, ακόμα και από δημοσιογράφους που δεν ανήκουν σε αυτήν. Τελευταίο παράδειγμα η αγανάκτηση του κυρίου Ν. Χατζηνικολάου όταν ο συνομιλητής του Άδωνις Γεωργιάδης,  στην ραδιοφωνική εκπομπή της 24/08/2015, ανέφερε τη λέξη «λαθρομετανάστης»! Αναπαράγοντας τα αφελέστερα ακροαριστερά τσιτάτα που έχουν ακουστεί στον δημόσιο λόγο τελευταία, άρχισε να φωνάζει λέγοντας ότι δεν δέχεται τέτοιους αδόκιμους όρους και ότι δεν υπάρχουν λαθραίες ζωές και λαθραίοι άνθρωποι!!!!!!
Δύο τινά συμβαίνουν:
-Ή ο κύριος Χατζηνικολάου δεν γνωρίζει την ...
ελληνική γλώσσα, αφού σύμφωνα με όλα τα λεξικά της ελληνικής γλώσσας το πρώτο συνθετικό «λαθρο» δηλώνει ότι το  β` συνθετικό είναι, γίνεται ή ενεργεί λαθραία, κρυφά. Επομένως, ο όρος λαθρομετανάστης δηλώνει σαφέστατα την πραγματικότητα,  αυτόν που μεταναστεύει λαθραία σε μια άλλη χώρα, που δεν ακολουθεί τις νόμιμες διαδικασίες μετανάστευσης. [λόγ. λαθρο- + μετανάστης· λόγ.λαθρομετανάσ(της) -τρια]  και τίποτε περισσότερο ή λιγότερο.
-Η΄ ο κύριος Χατζηνικολάου θεωρεί ότι δεν είναι άνθρωποι οι λαθρεπιβάτες, οι λαθροθήρες ή λαθροκυνηγοί, οι λαθραναγνώστες, οι λαθρανασκαφείς, οι λαθροχείρες, οι λαθρογαμοι (μοιχοί), οι λαθρέμποροι, οι λαθρόβιοι, οι λαθραλιείς. Θεωρία ιδιαίτερα ακραία εξωφρενική και επικίνδυνη, για την οποία ίσως κάποιες κρατικές υπηρεσίες να ήταν αρμοδιότερες εμού να παρέμβουν
Για να μην εξεγείρεται λοιπόν ο έμπειρος και αξιοσέβαστος δημοσιογράφος κάθε φορά που ακούει κάποια από τις παραπάνω λέξεις, καλό θα ήταν κάποιος από το κοντινό του περιβάλλον να του έκανε μερικά απλά μαθήματα ελληνικών ώστε να μην εκτίθεται άλλο. Το να γνωρίζει την αλήθεια και απλά να παίρνει μέρος στην προπαγάνδα αυτών που θέλουν να διαλύσουν την χώρα και να ποινικοποιήσουν την όποια λογική αντίδραση μέσω της ενοχοποίησης ακόμα και της γλώσσας μας, θα ήταν κάτι πολύ λυπηρό και απογοητευτικό. Ελπίζω ότι η σήψη και η παρακμή του δημοσιογραφικού κόσμου δεν είναι ολοκληρωτική και μη αναστρέψιμη….
Το γελοίο απόσπασμα μπορείτε να το ακούσετε εδώ:
http://www.real.gr/audiofiles/441011.mp3
Γ.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών