Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 25, 2015

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (ΟΛΙΓΑΡΧΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ): ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙ Η ΑΠΕΙΛΗ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί οι κρατικοδίαιτοι ολιγάρχες αυτού του τόπου να μην θεωρούν τις προσεχείς εκλογές «καταστροφή», «συμφορά» κ.τ.λ., όπως θεωρούσαν τις εκλογές του Ιανουαρίου (βλέπετε μεσολάβησε η μνημονιακή στροφή των Τσιπροκαμμένων), αλλά δεν παύουν να επισημαίνουν τους κινδύνους που περιέχουν.

Δύο τέτοιους κινδύνους –που συνδέονται μεταξύ τους και καταλήγουν στο ίδιο δυσάρεστο γι’ αυτούς τους φαταούλες αποτέλεσμα, ήτοι την γιγάντωση της Χρυσής Αυγής- βλέπει η «Καθημερινή» του ολιγάρχη Αλαφούζου, σε άρθρο της με τίτλο «Το διπλό πρόβλημα». Ιδού:

«… Όπως και να αναβιώσει η απειλή που ονομάζεται «Χρυσή Αυγή», μετά τον μεθοδευμένο...
εκφυλισμό της δίκης των ηγετικών στελεχών της…

Αν θεωρήσουμε ότι το μνημόνιο προβλέπει και θέτει όρους για το οικονομικό ή επιβάλλει σε ένα βαθμό μεταρρυθμίσεις, το μεταναστευτικό συνιστά απειλή που δεν θα αντιμετωπιστεί χωρίς στοιχειώδη οργάνωση. Η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή υποδοχής πολύ μεγάλων πληθυσμών που μετακινούνται από τη Συρία, το Ιράκ και το Αφγανιστάν προς την Ευρώπη, είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να σταματήσει αυτό το κύμα στην Τουρκία και είναι σαφές ότι οι βόρειες χώρες θα κάνουν τα πάντα για να μη φτάσουν οι πρόσφυγες σε αυτές. Υπάρχει ο κίνδυνος να εγκλωβιστεί ένας πολύ μεγάλος αριθμός αυτών των δυστυχισμένων στην Ελλάδα, με πολύ μεγάλες συνέπειες. Είναι μεγάλος ο φόβος ότι θα δούμε αγριότητες, θα ενισχυθούν ακροδεξιά και νεοναζιστικά κόμματα, η εγκληματικότητα θα πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις…».

Συμπέρασμα: Όποιος θέλει να τρομάξει για τα καλά τους φαταούλες ολιγάρχες –που από το 1974 μέχρι σήμερα μας πίνουνε το αίμα με το καλαμάκι-, καθώς επίσης και τους ΣΑΠΙΟΥΣ του μεταπολιτευτικού συστήματος, έχει στις προσεχείς εκλογές μία και μόνη επιλογή: την Χρυσή Αυγή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών