Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 06, 2015

Δήμαρχος Λέσβου σε παραξυσμό από την άνοδο της Χρυσής Αυγής: "Λαέ της Μυτιλήνης μην πας να ψηφίσεις..."

Ο πόλεμος μεταξύ των λαθροεισβολέων αλλά και λαθρομεταναστών και κατοίκων - αστυνομίας μαίνεται στη Μυτιλήνη, εν μέσω προεκλογικής περιόδου, κάτι που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στη διαμόρφωση πολιτικής γνώμης και τάσης υπέρ πολιτικού φορέα που θα επιλύσει το πρόβλημα (αιματοχυσίες, απόπειρα κατάληψης πλοίων, διάλυση δρόμων και δημόσιων κτιρίων, τρομοκράτηση γηγενών και τουριστών σε δρόμους και παραλίες).

Κάτι τέτοιο διαπίστωσε και ο Δήμαρχος του νησιού και βάλθηκε να..."αντισταθεί" στο κατεστημένο απειλώντας με αποχή από τις κάλπες... Ανέφερε:  «Καλούμε λοιπόν το λαό της Λέσβου, να μη συμμετέχει στι....
ς προσεχείς εκλογές και δηλώνουμε ξεκάθαρα την πρόθεση μας να μην στηθούν κάλπες, αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα για την αποκλιμάκωση της κατάστασης. Δυστυχώς, επειδή η απεγνωσμένες φωνές μας, δεν έχουν βρει καμία ανταπόκριση, είμαστε αποφασισμένοι να υλοποιήσουμε τα παραπάνω, σε περίπτωση που δεν δοθεί άμεση λύση».


Φυσικά και γνωρίζει ότι μια τέτοια πράξη κανένα πραγματικό όφελος δεν έχει για τους αγανακτισμένους και τρομαγμένους κατοίκους της Μυτιλήνης, αλλά βοηθά μονάχα τους ιταμούς σκοπούς του "συνταγματικού τόξου" και της παγκοσμιοποίησης. 
Οι κάτοικοι ωστόσο του θαυμάσιου νησιού έχουν ήδη στείλει το μήνυμα στις δημοσκοπήσεις αναδεικνύοντας τη Χρυσή Αυγή ως δεύτερη - προς το παρόν - δύναμη στο νησί και αναμένεται όσο εντείνεται η άθλια κατάσταση με τους λαθρομετανάστες να πάνε ως... ταλιμπάν στις κάλπες και να δώσουν την πρώτη θέση στη μοναδική πολιτική δύναμη που μπορεί να τους βγάλει από το τέλμα που έχουν περιπέσει.

 Υ.Γ.
Το να μη στηθούν κάλπες για εθνικές εκλογές αποτελεί ξεκάθαρο ποινικό αδίκημα και ήδη ο εισαγγελέας θα έπρεπε να παρέμβει.

Υ.Γ.2
Το ευτυχές από αυτές τις εκλογές θα είναι η ανάδειξη της Χρυσής Αυγής ως τη σωήριου δύναμης σε όλα τα ελληνικά νησιά, που μέχρι σήμερα, λυμαίνονταν από τους διεθνιστές κομμουνιστές - λαθρολάγνους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών