Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 06, 2015

Bloomberg: "Ο Τσίπρας είναι το αγαπημένο παιδί της Μέρκελ και του Ολάντ..."

Γράφει ο Αινείας

Η προεκλογική περίοδος ξεκίνησε για άλλη μια φορά με τα γνωστά "συνθήματα" εκατέρωθεν περί "αλλαγής", "κατάργησης των Μνημονίων", "ανάπτυξης", "ρύθμισης των εργασιακών σχέσεων", "αγώνα ενάντια στη διαπλοκή" που τόσο αρέσκονται να κραυγάζουν οι δημαγωγοί πολιτικοί και δυστυχώς να πιστεύει μερίδα του όχλου - και στη συνέχεια να αυτομουτζώνεται.

Για να γίνω λίγο πιο συγκεκριμένος ο πρώην Πρωθυπουργός Τσίπρας ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία με ένα διάγγελμα που παρέπεμπε στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. "Θα αγωνιστούμε να καταργήσουμε τα καταστροφικά μνημόνια και να πάμε κόντρα στη διαπλοκή. Κόντρα σε αυτούς που μας οδήγησαν και μας επέβαλλαν την καταστροφική λιτότητα. Κόντρα στην κα. Μέρκελ και τους λοιπούς ηγέτες των Βρυξελλών".

Λες και δεν είναι ο ίδιος που κυβέρνησε για 7 μήνες με την ισχυρότερη λαϊκή εντολή - δημοψήφισμα - να δώσει τον αγώνα ενάντια στους γραφειοκράτες και τους τοκογλύφους των Βρυξελλών που επιβουλεύονται την....
Εθνική μας Κυριαρχία και πλούτο, αλλά τελικώς φυγομάχησε ψηφίζοντας το επαχθέστερο και εθνοκτόνο 3ο μνημόνιο δεσμεύοντας μια για πάντα την Ελλάδα στη Μέρκελ και την Τρόικα.

Για αυτό λοιπόν και η Μέρκελ και οι λοιποί ηγέτες παραδέχονται ποικιλοτρόπως ότι ο Alexis είναι το "θείο βρέφος" τους, ο νέος "Ανδρέας" τους που θέλουν πάση θυσία να συνεχίσει να κυβερνά καθώς είναι ο μόνος που μπορεί να εφαρμόσει πιστά τις λαοκτόνες δεσμεύσεις του 3ου Μνημονίου.

Δεν το λέω εγώ ο κακός φασίστας αλλά το Bloomberg, που με άρθρο του - παρέμβαση για τις εκλογές τονίζει ότι ο Τσίπρας είναι το αγαπημένο παιδί της Μέρκελ και του Ολάντ και θα τον στηρίξουν στις εκλογές ώστε να πετύχει την πολυπόθητη νίκη και να συνεχίσει το... έργο της κατεδάφισης της Ελλαδος.

Επιπλέον το άρθρο αναφέρει ότι οι εκλογές ήταν σχεδιασμός του Τσίπρα σε πλήρη συμφωνία και ανοχή των Βρυξελλών που τους τις πρότειναν για να αποδεσμευτεί από τα "κομμουνιστικά βαρίδια"!!!

Υ.Γ.
Καημένε "Βαγγέλα"... Που νόμιζες ότι θα κυβερνήσεις! Ο Alexis έχει μαζί του όλο το ευρωπαϊκό κατεστημένο!

Υ.Γ.2
Ανυπομονώ να ακούσω ξανά το "Go Back κα. Μέρκελ" από τα χείλη του Alexi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών