Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 09, 2015

ΣΕΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ! Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!

Σείστηκαν τα Νότια Προάστια! Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή είναι η Ελλάδα που έρχεται!

Τα γραφεία της Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων πλημμύρισαν εκατοντάδες φίλοι της Χρυσής Αυγής για την ομιλία του Αρχηγού, Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου. Ο Αρχηγός εισήλθε στα γραφεία καταχειροκροτούμενος και ξεκίνησε η....
χειμαρρώδης ομιλία του, η οποία πραγματικά ήταν επί παντός του επιστητού.

Ο Αρχηγός ξεκίνησε ξεκαθαρίζοντας προς όλους τους παριστάμενους ότι ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής, ως γνησίως εθνικός, δεν είναι προεκλογικός, αλλά συνεχής. Δεν υπόσχεται ρουσφέτια και διορισμούς, αλλά αδιάκοπο αγώνα για Πατρίδα και Ελευθερία. Ακολούθως παρέθεσε ένα σύντομο ιστορικό, που ξεκίνησε από την αποτυχία του καθεστώτος να διαχειριστεί την δυναμική της Χρυσής Αυγής με αποτέλεσμα την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο Βουλή, οπότε και άρχισε η πολεμική των «νταβατζήδων» της ενημέρωσης και της διαπλοκής εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.

Μία πολεμική που συνεχίζεται έως και σήμερα, με την αγαστή συνεργασία των «πολιτικών κομμάτων». Ενδεικτικός είναι ο πλήρης αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής από τα κανάλια, αποκλεισμός, ο οποίος θα εκδηλωθεί και στην περιβόητη τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών, στην οποία δεν είναι προσκεκλημένος ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, προς τέρψιν της «δημοκρατικότητας» των σύγχρονων «Στάλιν» της χώρας μας. Σε αυτή τη σταλινική δικτατορία φτάνει μέχρι και το ΚΚΕ των γκούλαγκ να μιλά για «δημοκρατία».

Μια πολεμική που συνεχίζεται μαζί με την σκευωρία του παρακράτους, αφού συνεχίζουν οι πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής για ένα τραγικό περιστατικό, το οποίο καταδίκασε από την πρώτη στιγμή. Αλήθεια, για την δολοφονία Τεμπονέρα φυλακίστηκε η Νέα Δημοκρατία; Για την εταιρεία δολοφόνων φυλακίστηκε το Πασόκ; Για τις τόσες εκτελέσεις των ερυθρών τρομοκρατών υπήρξαν κυρώσεις κατά του Σύριζα και του ΚΚΕ;
Η Χρυσή Αυγή δεν είναι εγκληματική οργάνωση. Είναι θύμα μίας εγκληματικής οργάνωσης, του παρακράτους, που την έκλεισε φυλακή.

Μια σκευωρία που συνεχίζεται από το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή διεξάγει τον προεκλογικό της αγώνα, με αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης, ελέω ενός αντισυνταγματικού νόμου, που είναι φωτογραφικός και παραβλέπει το τεκμήριο της αθωότητας.
Στην συνέχεια, περνώντας στο πολιτικό σκέλος της ομιλίας, έγινε εκτενής ανάλυση στην πλήρη αποτυχία του Σύριζα να υλοποιήσει το οικονομικό του πρόγραμμα, αφού εν τέλει αντί για «Πρόγραμμα Θεσσαλονίκης», ο Ελληνικός Λαός εισέπραξε αιματηρό μνημόνιο. Υλοποιήθηκε, όμως, το αντεθνικό πρόγραμμα του Σύριζα με την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες, νομοσχέδιο το οποίο θα προσβάλλει η Χρυσή Αυγή ενώπιον του ΣτΕ. Υλοποιήθηκε η αφαίρεση της Ποντιακής Γενοκτονίας από τα σχολικά βιβλία και η πλήρης αδιαφορία για τα Εθνικά Θέματα, για την Κύπρο, για την Βόρειο Ήπειρο. Φτάσαμε στο σημείο η Τουρκία να αμφισβητεί ευθέως τα σύνορα της χώρας, να φτάνουν τουρκικά πολεμικά πλοία μέχρι το Σούνιο!

Η εκλογή του Σύριζα ήρθε στις προηγούμενες εκλογές ελέω ενός αστικού μύθου, της δήθεν «άσπιλης αριστεράς» που θα πολεμήσει την διαπλοκή. Που ήταν ο πόλεμος ενάντια στην διαπλοκή τους μήνες που κυβέρνησε ο Τσίπρας; Πως είναι άσπιλη η αριστερά που κυριαρχούσε στους ΟΤΑ και στα Πανεπιστήμια, που συμμετείχε στη μίζα και τη ρεμούλα όλων αυτών των δεκαετίων; Πώς γίνεται να πολεμήσουν το σύστημα οι ομογάλακτοί του; Πού είναι τα αποτελέσματα των ερευνών για τη Λίστα Λαγκάρντ; Γιατί δεν πήγαν οι κλέφτες στην φυλακή;

Όμως και η ΝΔ δεν είναι καλύτερη. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι έστησε την σκευωρία εναντίον της τρίτης πολιτικής δύναμης τού τόπου. Η ΝΔ κυβέρνησε επί πολλά χρόνια, κυβερνούσε μέχρι πριν 7 μήνες και πλημμύρισε την χώρα λαθρομετανάστες. Ψήφιζε μνημόνια όσο ήταν κυβέρνηση και επέδειξε μνημονιακό ζήλο, υπερψηφίζοντας και το αιματηρό μνημόνιο του Σύριζα, το οποίο βάζει στο στόχαστρο ολόκληρη την Ελληνική Κοινωνία, συμπεριλαμβανομένων των Ελλήνων Αγροτών. Αξιοσημείωτη η αναφορά των εργαζομένων των ναυπηγείων Ελευσίνας, που ανέφεραν ότι 41 πλοία με ελληνική σημαία κατασκευάστηκαν στο εξωτερικό, με μεγαλύτερο κόστος, προκειμένου να αποφύγουν την κατάντια στην οποία έχουν περιέλθει τα ελληνικά ναυπηγεία. Πρόκειται για ένα κόμμα αντεθνικό, πιθανόν πιο αντεθνικό ακόμα και από τον Σύριζα, αφού αλησμόνητη έχει μείνει η φράση του «Εθνάρχη» ότι «η Κύπρος κείται μακράν». Για την Χρυσή Αυγή, για τους Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές, η Κύπρος δεν κείται μακράν, τα Εθνικά Θέματα είναι στην πρώτη γραμμή του Αγώνα. Όπως και η λαθρομετανάστευση, που για μας αποτελεί το σοβαρότερο πρόβλημα, αφού πλήττει τον πυρήνα του Ελληνικού Έθνους. Θέλουν να είμαστε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα.
arxigos_alimos_2
Αφότου έγινε αντιληπτό ότι δεν πρόκειται οι Χρυσαυγίτες να «φορέσουν γραβάτες και να ενταχθούν στο σύστημα», όπως χαιρέκακα έλεγε η πρώην Γ.Γ. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, οι πολιτικάντηδες ολόκληρου του μνημονιακού τόξου θέλησαν να εξοντώσουν την Χρυσή Αυγή, με πολιτικές διώξεις, δολοφονίες και πολιτική τρομοκρατία. Θέλησαν να την εξαφανίσουν γιατί οι αλήθειες της Χρυσής Αυγής πονάνε το κατεστημένο. Δεν τα κατάφεραν όμως γιατί οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες είναι Έλληνες ιδεολόγοι που δεν μάχονται για το προσωπικό τους συμφέρον, αλλά για το Αύριο της χώρας. Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι όπως βγαίνει από τα ποιοτικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων, η Χρυσή Αυγή είναι πρώτο κόμμα στην Ελληνική Νεολαία, το Μέλλον αυτού του τόπου.
arxhgos_alimos
Η ψήφος στη ΝΔ και τον Σύριζα είναι ψήφος χαμένη, αφού πηγαίνει σε κόμματα που προωθούν την υποταγή, τα μνημόνια, την λαθρομετανάστευση και την πλήρη απεμπόληση της Εθνικής Κυριαρχίας και των Εθνικών Θεμάτων.
Αντιθέτως, η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι ψήφος Τιμής, Καθήκοντος, ψήφος για μια Καλύτερη Ελλάδα!


arxigos-alimo_(3)
DSCN3489
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/seisthkan-ta-notia-proastia-n.-michaloliakos-h-chrush-augh-einai-h-ellada-p#ixzz3lAy9U93r

1 σχόλιο:

  1. Και όχι μόνο σείστηκαν απο τις φωνές μας και την παρουσία του κόσμου, είχαμε και τα δοκιμαστικά των αεροθούμενων που κάνανε με τον ήχο τους την ομιλία ακόμα πιο επική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών