Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 09, 2015

Ο MISTER TSIPRAS ΤΗΣ… ΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

efim
Γράφει ο Αντίοχος

Να, λοιπόν, που πιάστηκε επ’ αυτοφώρω και η «πρώτη φορά αριστερά», να παραθερίζει σε βιλάρα στο Σούνιο και να αρμενίζει στα πέλαγα με κότερο. Στο οποίο, μέχρι και τιμόνι έπιασε ο… μεγάλος τιμονιέρης (όπως αποκαλούσαν οι Κινέζοι τον σύντροφο Μάο…) Alexis! Την ίδια ώρα που αυτός δροσιζόταν, οι Έλληνες συνωστίζονταν στις ουρές των ΑΤΜ και λιποθυμούσαν από τον καυτό αυγουστιάτικο ήλιο.
Θα μου πείτε, ο…
φιλόξενος επιχειρηματίας ήταν… δευτέρας κλάσεως, κι όχι Κόκκαλης, Βαρδινογιάννης ή Αλαφούζος. Αλλά, το αποτέλεσμα μετράει (όπως ήταν το διαφημιστικό σλόγκαν της εταιρείας εμφύτευσης τριχών του αποδεδειγμένα… φιλόξενου κύριου DHI).
efim1
Και το αποτέλεσμα ήταν ότι και σε βίλα μπήκε ο mister Tsipras και σε κότερο. Κι αν σήμερα αυτά είναι του «δευτέρας κλάσεως» Γιώτη, αύριο θα είναι ενός ισχυρότερου ολιγάρχη και μεθαύριο της αυτού εξοχότητος του και Big Boss επονομαζόμενου. Αυτή είναι η λογική σειρά των πραγμάτων…
Αλλά, κι αν ακόμα θέλαμε να πιστέψουμε ότι ήταν… τυχαίο και αθώο, δε μας αφήνει η σπουδή του… φιλόξενου κυρίου  Γιώτη (προφανώς κατόπιν υποδείξεως των συριζαίων) να «κλειδώσει» το ανοικτό του προφίλ στο Facebook, με τις επίμαχες φωτογραφίες. Σαν τα μικρά παιδιά που όταν κάνουν ζαβολιές κρύβονται για να μην τις… φάνε.
Συμπέρασμα: για να πάμε μπροστά, ψήφο στην… κοτεράτη αριστερά!
(ΥΓ): Υπάρχει βεβαίως και το άλλο… Ότι τον… χάλασαν τον mister Tsipra οι κακές συναναστροφές. Να, με τον Καμμένο για παράδειγμα, που είναι γνωστός λάτρης των κοτέρων!
efim6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών