Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 27, 2015

Ο Β. Λεβέντης πιο αποκαλυπτικός από ποτέ: "Θα δώσω ψήφο εμπιστοσυνής στον Τσίπρα. Είμαι η ρεζέρβα του"

Γράφει ο Αινείας

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι Έλληνες που στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση προσπαθώντας να εκδηλώσουν τη δυσαρέσκειά τους απέναντι στο σύστημα, ψήφισαν μαζικά "Ένωση Κεντρώων" και Βασίλη Λεβέντη καθώς θεώρησαν ότι θα απτελέσει μια...."εναλλακτική" - "δημοκρατική" λύση απέναντι στους φαύλους.

Δεν χρειάστηκε να περάσει ούτε μια εβδομάδα από τις εκλογές και οι προσδοκίες για τον....αδάμαστο, μη ελεγχόμενο πολιτικό κατέπεσαν. Ο ίδιος σε συνέντευξή του σήμερα στον ΣΚΑΙ αποκάλυψε τα πάντα για το ρόλο που παίζει τη δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά και αυτό που θα κληθεί να παίξει αν χρειαστεί μελλοντικά...
"Θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στον Αλέξη Τσίπρα, χωρίς....
ανταλλάγματα. Εγώ δεν ζητάω υπουργεία, λάφυρα και υπουργεία, όπως έκαναν οι κύριοι Καμμένος και Κουβέλης» , ομολόγησε...λεβέντικα και έθεσε τον εαυτό στο "μνημονιακό μπλοκ" μαζί με τον Πρωθυποργό που έφερε το επαχθέστερο μνημόνιο για την Ελλάδα και κατέστησε τη χώρα αποθήκη λαθροεποίκων.

Μάλιστα αποδείχθηκε τόσο "fan" του Τσίπρα και υποτακτικός τους που αυτοπροσδιορίστηκε ως "ρεζέρβα" του σε περίπτωση που η συμφωνία με τον Καμμένο..."χάλασει".
Ιδού:
"Του έστειλα επιστολή. Πιστεύω θα την κρατήσει σαν ρεζέρβα. Θα την χρησιμοποιήσει όταν ναυαγήσει η συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο"

Οι ενδείξεις για την υποτακτικότητα ενός ακόμη συστημικού τσαρλατάνου του καθεστώτος είχαν ήδη εκδηλωθεί όταν μια εβδομάδα πριν τις εκλογές δήλωνε ότι θα έδινε ψήφο ανοχής στον Τσίπρα για να κάνει Κυβέρνηση.
Τότε το μήνυμα δεν έφθασε ποτέ στους αλαφροΐσκιωτους ψηφοφόρους και σήμερα έχουμε έναν ακόμη... εν δυνάμει "Κουβέλη" στη Βουλή που θα λοιδορεί και θα υβρίζει τους "κλέφτες" και τα "ζώα" αλλά θα παραμένει.... στο μαντρί!

Υ.Γ.
Όσοι από τους ψηφοφόρους του τραβούν τα μαλλιά τους ή ακόμη και αυτομουτζώνονται είναι αργά για δάκρυα... Το έγκλημα έγινε.. Και αντί να δυναμώσετε τη Χρυσή Αυγή δώσατε ακόμη μια "χρυσή εφεδρεία" στο καθεστώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών