Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 27, 2015

"Καθημερινή": "Μαριονέτα των ΗΠΑ ο Τσίπρας"

Η σχέση στοργής μεταξύ του Τσίπρα και των ΗΠΑ είναι σε όλους γνωστή. Μετά την....επανάσταση της νιότητς, κάθε "αριστερός" - κομμουνιστής που σέβεται τον εαυτό του, προσδένεται στο άρμα της Μέκκας του καπιταλισμού και ακολουθεί πιστά τα κελεύσματα της Νέα Τάξης Πραγμάτων. Ο Τσίπρας φυσικά και δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα αυτόν και σήμερα διαφημίζεται ποικιλοτρόπως ως το "πουλέν" των ΗΠΑ, με συνεχείς συναντήσεις με αξιωματούχους, άμεσες επικοινωνίες με τον πρόεδρο Ομπάμα και λοιπά στελέχη των ΗΠΑ και καλεσμένος σε "ευαγή" ιδρύματα τύπου Κλίντον και Brookings προκειμένου να μιλήσει για τις "ριζοσπαστικές" αλλαγές που φέρνει μια "μεταρρυθμιστική - αριστερή" Κυβέρνηση στην Ευρώπη.

Η "Καθημερινή της Κυριακής" αποκαλύπτει αυτή την Κυριακή μια....
σημαντική παράμετρο των σχέσεων Τσίπρα - ΗΠΑ που καταρρίπτει κάθε "μύθο" διαπραγμάτευσης Ελλάδας - Ε.Ε. που χτίστηκε τεχνηέντως από τα ελληνικά ΜΜΕ κατά την περίοδο του Ιουλίου.

Στο ρεπορτάζ ομολογείται ότι η διαπραγματευτική τακτική του Τσίπρα ορίζονταν από κέντρα στην Ουάσινγκτον, που σκοπό είχαν να χρησιμοποιήσουν την Ελλάδα ως... προμαχώνα αντίστασης κατά της επέκτασης της Γερμανικής πολιτικής στην Ε.Ε. και μάλιστά συμβούλευαν τον Τσίπρα σε κάθε του βήμα και συνομιλία με τη Μέρκελ.

Οι βασικότερες παράμετροι της διαπραγμάτευσης και τα ατού της ελληνικής πλευράς οριοθετούνταν από τις ΗΠΑ προσδίδοντας ρόλο κομπάρσου στον Τσίπρα που εξυπηρετούσε τα συμφέροντα των ΗΠΑ και όχι των Ελλήνων, που νωρίτερα του είχαν δώσει εντολή να πει ένα μεγαλειώδες "ΟΧΙ" στους ευρωπαίους τοκογλύφους.
Εντούτοις ο Τσίπρας γίνεται σαφές από το έγγραφο που επισυνάπτει η "Καθημερινή" ότι όχι μόνο δεν αξιοποίησε ΠΟΤΕ το αποτέλασμα του δημοψηφίσματος, αλλά απέφυγε και κάθε ρητορική που το αφορούσε στις διαπραγματεύσεις ώστε να μη δυναμιτίσει το κλίμα, κατόπιν υποδείξεως των...υπερατλαντικών "φίλων" μας.

Από το ρεπορτάζ γίνεται επίσης σαφές η δολιότητα των ΜΜΕ, διαδικτυακών - έντυπων - τηλεοπτικών, αλλά και των "πατριωτικών" παπαγάλων του διαδικτύου, που τάιζαν τον κόσμο με "φιλορωσικές" ειδήσεις περί συμφωνιών Τσίπρα - Πούτιν, όταν στην πραγαμτικότητα ο Τσίπρας λειτουργούσε ως...πράκτορας των ΗΠΑ και τίποτα παραπάνω.

Από εδώ και πέρα κανείς πατριώτης, αντισυμβατικός Έλληνας δεν μπορεί να πει ότι δεν γνώριζε ή δεν γνωρίζει για το ρόλο των κομμάτων του "συνταγματικού τόξου"!

1 σχόλιο:

  1. Και αν εχει φωνάξει στην ζωή το "Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι" ο κωλοτούμπας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών