Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 17, 2015

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΤΑ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΟΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

enstoloi23
Γράφει ο Αντίοχος

Προεκλογική (με όλη τη σημασία της λέξης…) συνέντευξή του στο kranos.blogspot.gr, έδωσε  ο πρώην υπουργοπάνος Καμμένος, ο οποίος με πολιτικάντικο θράσος έριξε το βάρος της ευθύνης για την εισήγηση περί του ηλικιακού ορίου των ενστόλων, στον πρώην Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκο: «Δεν υπάρχει θέμα υποχρεωτικών ετών. Εγώ έκανα δεκτή την εισήγηση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, προκειμένου να δώσω το δικαίωμα στους αξιωματικούς που δεν έχουν περάσει Σχολή Πολέμου να μπορούν να παραμείνουν, εάν εκείνοι το επιθυμούν, μέχρι το 58ο έτος της ηλικίας τους. Αυτό και μόνο, όπως καθαρά φαίνεται από τις αποφάσεις που έχουν υπογραφεί, αφορά το στρατιωτικό προσωπικό».
Ποια είναι η αλήθεια; Πως την....
σχετική εισήγηση την έκαναν οι διεθνείς τοκογλύφοι –όπως κι όλες τις άλλες για γενική αύξηση του συνόλου των ορίων συνταξιοδότησης- και πως ο Καμμένος ως υπουργοπάνος, την υιοθέτησε αμέσως και την υπερασπίστηκε με τον… δικό του απόλυτο τρόπο. Και πιο συγκεκριμένα, εμφανισθείς στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» της 22ας Ιουνίου, είπε τα εξής: «… Δεν θα φεύγει κανείς πριν τα 58. Δεν μπορούμε να’ χουμε αποστράτους 40-45 ετών, οι οποίοι οι άνθρωποι να μην έχουν και τι να κάνουν… Κατατίθεται και το σχετικό νομοσχέδιο…».
(ΥΓ): Πρόεδρε Πάνο, είναι πολύ αργά για (κροκοδείλια…) δάκρυα και για μετακύλιση των ευθυνών σου σε άλλους. Και την Κυριακή, οι ένστολοι θα σε μαυρίσουν, χωρίς φόβο, αλλά με πάθος! Για τα… χίλια καλά που τους έκανες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών