Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 17, 2015

Τέσσερις νέες δημοσκοπήσεις: Πρώτη η Χρυσή Αυγή σε συσπείρωση, με ενισχυμένα ποσοστά

Τέσσερις ακόμα δημοσκοπήσεις, οι οποίες έρχονται την τελευταία στιγμή δυνατότητας δημοσίευσης δημοσκοπήσεις, πιστοποιούν ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι Τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα, όπως δείχνουν οι καθεστωτικότερες των δημοσκοπήσεων, η Χρυσή Αυγή ανεβάζει τα ποσοστά της παρά την συνεχή πολεμική που δέχεται από παντού.

Η δημοσκόπηση της Κάπα Research για το «Βήμα» δείχνει ότι ενώ η πόλωση σαρώνει όλα τα μικρότερα κόμματα, η Χρυσή Αυγή αποσπά ένα 6,7%, το οποίο με αναγωγή φτάνει στο 7,5%. Ανεβάζει τα ποσοστά της κατά μία ποσοστιαία μονάδα από...
τις εκλογές του Ιανουαρίου. Στη δημοσκόπηση αυτή του «Βήματος» δίνεται βραχεία κεφαλή στον Σύριζα έναντι της ΝΔ.



Αντίστοιχα, η έρευνα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που έγινε για τον ΣΚΑΪ, δίνει στην Χρυσή Αυγή 7,5% με αναγωγή, δίνοντας βραχεία κεφαλή στη Νέα Δημοκρατία για την τελική επικράτηση στις εκλογές. Και πάλι δηλαδή εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή ενισχυμένη να καταλαμβάνει την Τρίτη θέση, την ίδια ώρα που όλα τα υπόλοιπα κόμματα καταρρέουν.



Στην συνέχεια η δημοσκόπηση της e-voice δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στον Σύριζα έναντι της ΝΔ με 29% έναντι 25,4%. Όσον αφορά την Χρυσή Αυγή, την τοποθετεί και πάλι τρίτη, με ποσοστό 7,2%, το οποίο φτάνει στο 8% με την κατάλληλη αναγωγή. Τέταρτο κόμμα εμφανίζεται το Ποτάμι με την χαώδη διαφορά των δύο ποσοστιαίων μονάδων.



Τέλος η Alco για την ιστοσελίδα του Ευαγγελάτου, δίνει στην Χρυσή Αυγή ένα ποσοστό της τάξεως του 6,7%, το οποίο με την πρέπουσα αναγωγή ξεπερνάει το 7,5% και αρκετά μεγάλη διαφορά από το τέταρτο ΚΚΕ. Στο θέμα της πρώτης θέσεως, η Alco δίνει ελαφρύ προβάδισμα στον Σύριζα.



Ο πραγματικός, όμως, πανικός του καθεστώτος έρχεται από την κάρτα με τις συσπειρώσεις των κομμάτων, όπου η Χρυσή Αυγή έρχεται πρώτη με 91%, γεγονός που δείχνει πως όποιος "περνάει τον Ρουβίκωνα" και τίθεται ενάντια σε αυτούς που τον δουλεύουν, ψηφίζοντας Χρυσή Αυγή, μένει προσηλωμένος στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Αυτό δείχνει ότι είναι μάταιες οι προσπάθειες μείωσης του ποσοστού της Χρυσής Αυγής μέσα από διώξεις, φίμωση και λάσπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών