Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 24, 2015

Διάλυση της ΝΔ ΤΩΡΑ... Αυτό και μόνο είναι το συμφέρον για την Ελλάδα!


Αυτό είναι το εθνικό συμφέρον: Η οριστική αποσύνθεση της ψοφοδεξιάς

Η ΝΔ αποτελεί ένα αντεθνικό και αντιλαϊκό πολιτικάντικο κατασκεύασμα, το οποίο δεν έχει τον παραμικρό θετικό ρόλο ύπαρξης στην πολιτική και κοινωνική ζωή του Τόπου.

Ο πραγματικός της ρόλος είναι να αποτελεί το «μαντρί» του πολιτικού κατεστημένου, έτσι ώστε με την αφάνεια, την παραποίηση και την χειραγώγηση του πατριωτικού φρονήματος, να εγκλωβίζει χιλιάδες Έλληνες στις τάξεις της. Η ΝΔ με την άφρονα πολιτική της επί δεκαετίες φρόντισε για την ιδεολογική και πολιτική υπεροχή της αριστεράς. Ιδιαίτερα με...
την απόλυτη προσήλωσή της στα Μνημόνια τα 3,5 τελευταία χρόνια, έστρωσε «κόκκινο χαλί» για την υπερψήφιση του ΣΥΡΙΖΑ από πάρα πολλούς συμπατριώτες μας, οι οποίοι δεν συμμερίζονται τις διεθνιστικές του ιδεοληψίες.
Όταν ο Μεϊμαράκης (για να έρθουμε στα πιο «φρέσκα») στήριζε τον Ιούλιο και τον Αύγουστο τις κατάπτυστες επιλογές της κυβέρνησης Τσίπρα για την έλευση του τρίτου (χειρότερου) Μνημονίου, ταυτιζόταν εκείνη την στιγμή με την δουλοπρέπεια του τελευταίου. Όταν τα «πρώτα βιολιά» στη ΝΔ είναι βουτυρόπαιδα σαν τον Βαρβιτσιώτη, ο οποίος θεωρεί ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να καίει την Ελληνική Σημαία και αναπτύσσει την «επιχειρηματολογία» του ότι το μέγιστο πρόβλημα με τις κλειστές τράπεζες ήταν η μη εφαρμογή στα iphone, τότε ας μην αναρωτιούνται γιατί ο Λαός τους έστρεψε ξανά την πλάτη.
Όσο για κάποιους άλλους, που στο όνομα της δικής τους πολιτικής επιβίωσης εντός (αλλά ίσως και εκτός σε λίγο καιρό) της ΝΔ, μιλάνε για την «δεξιά ταυτότητα» του κόμματος, υπενθυμίζουμε ότι είναι οι ίδιοι ακριβώς που αποτέλεσαν τους πιο πιστούς και φανατικούς υποστηρικτές και διαφημιστές των μνημονιακών πολιτικών. Θα δούμε και θα ακούσουμε πολλά τις επόμενες ημέρες, ενόψει και της επικείμενης εκλογής νέου τσοπάνη στο μαντρί της ΝΔ.
Αυτό, όμως, το οποίο δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεχνάμε είναι ότι η μελλοντική ανασύνθεση της Πατρίδας περνάει μέσα από την οριστική αποσύνθεση του καραμανλικού αυτού τερατουργήματος.
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών