Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 22, 2015

Απελπισμένη η “Εφημερίδα των Συντακτών” από τη νέα εθνικιστική Νίκη: Ό,τι και να κάνουμε, η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει!


Απελπισμένη η “Εφημερίδα των Συντακτών” από τη νέα εθνικιστική Νίκη: Ό,τι και να κάνουμε, η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει!

Κλαυθμός και οδυρμός στα γραφεία της μαρξιστικής "Εφημερίδα των Συντακτών" όπως και στα λοιπά στέκια ανύπαρκτων "αντιφασιστών" και λασπολόγων από την νέα μεγαλειώδη εκλογική νίκη των Ελλήνων Εθνικιστών κόντρα σε αποκλεισμούς, συκοφαντίες και διώξεις.
Οι κατ΄ επάγγελμα λασπολόγοι της Χρυσής Αυγής αναγκάστηκαν να παραδεχτούν με πόνο ψυχής την πανωλεθρία τους, καθώς τα...
ψέμματα τους δεν πιάνουν τόπο. Παράλληλα, άφησαν υπονοούμενο ότι μιας και οι Έλληνες Εθνικιστές δεν αντιμετωπίζονται με τις "συνηθισμένες πολιτικές πρακτικές", ίσως χρειαστούν... άλλες μέθοδοι.

Γράφουν χαρακτηριστικά: "Άκρως ανησυχητική είναι η αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής που από το 6,28% έφτασε στο 6,98%. Είναι πλέον φανερό πως το ναζιστικό αυτό μόρφωμα έχει μια παγιωμένη εκλογική επιρροή και δεν αντιμετωπίζεται με τις συνηθισμένες πολιτικές πρακτικές".
Ενημερώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι ο δρόμος της Χρυσής Αυγής θα συνεχίσει να είναι δύσβατος και ανηφορικός μέχρι την τελική Νίκη. Όσο για αυτούς που ονειρεύονται νέες παράνομες πολιτικές διώξεις και συνταγματικές εκτροπές κατά της Χρυσής Αυγής, ας ρίξουν μια ματιά στο πολιτικό πτώμα του Σαμαρά για να καταλάβουν τι τους περιμένει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών