Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 22, 2015

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Ο… ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΦΑΓΟΣ!

karakostas
Γράφει ο Αντίοχος

Όλη του τη λύσσα κατά της Χρυσής Αυγής έβγαλε ο αρχικουκουές Κουτσούμπας, στις δηλώσεις που έκανε το βράδυ των εκλογών, ενώ δεν έκανε καμία αναφορά σε άλλο κόμμα:
«Ο αγώνας του ΚΚΕ μέσα στη Βουλή και μέσα στο λαϊκό κίνημα θα είναι συνεπής και συνεχής αγώνας και για να απομονωθεί εντελώς το ναζιστικό τέρας της Χρυσής Αυγής, οι δολοφόνοι, αυτά τα τσιράκια της σαπίλας του συστήματος».
Θα μου πείτε, αυτή είναι η αποστολή που του έχει αναθέσει το σάπιο σύστημα που υπηρετεί πιστά, ως μακρύ του χέρι: να προσπαθεί συνεχώς να κατατρομοκρατήσει τους Έλληνες εθνικιστές. Ωστόσο, την Κυριακή το βράδυ δεν ήταν μόνο αυτός ο λόγος της μανιασμένης επίθεσής του κατά της Χρυσής Αυγής. Πέρα από τον συστημικό υπήρχε και ο προσωπικός!
Διότι, ο....
αρχικουκουές ήταν υποψήφιος στον νομό Βοιωτίας –στον οποίο είχε διοριστεί από το κόμμα Γραμματέας της Τοπικής Επιτροπής, όταν ήταν απλός επαγγελματίας κομμουνιστής- και είχε ρίξει εκεί όλο του το βάρος, θέτοντας την κατάκτηση της έδρας προσωπικό του στοίχημα. Μάλιστα, ξεκινούσε περίπου εκ του ασφαλούς, μιας και στις εκλογές του Ιανουαρίου το ΚΚΕ ήταν τρίτο κόμμα στην περιοχή, με 6,96%, έναντι 6,65% της Χρυσής Αυγής.
Αλλά ο Γ.Γ. έφαγε τη… σκόνη της Χρυσής Αυγής και μάλιστα με διαφορά 450 ψήφων. Δικαίως, λοιπόν, λύσσαξε κατά της Χρυσής Αυγής, μετά το προσωπικό του στραπάτσο. Ούτως εχόντων των πραγμάτων, θα ονομάσουμε τον Ευάγγελο Καρακώστα, νεοεκλεγέντα βουλευτή του Κινήματος που λιάνισε τον αλαζόνα αρχικουκουέ, Ευάγγελο… Κουτσουμποφάγο!
(ΥΓ): Αν δεν του πέρασε η λύσσα του αρχικουκουέ, του συστήνουμε να πουλήσει το (Rolex) ρολόι και να πάρει… κομπολόι. Να μετράει τους… καημούς και τους… αναστεναγμούς! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών