Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 28, 2015

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ-ΤΕΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;

ekloges_gallop_xrysi_augi__article

Γράφει ο Αντίοχος

Μια πολύ σοβαρή πληροφορία δημοσίευσε ο –διαθέτων «εσωτερική πληροφόρηση»- «Βηματοδότης», για επικειμένη αλλαγή του εκλογικού συστήματος. Ιδού:
«Κατάτμηση όλων των περιφερειών
Αν νομίζετε ότι οι ειδήσεις βγαίνουν στις συνεδριάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου, κάνετε λάθος. Οι ειδήσεις βγαίνουν στα «πηγαδάκια» του Υπουργικού. Θέλετε ένα παράδειγμα; Με καμάρι εξήγγειλε σε συναδέλφους του ο υπουργός Εσωτερικών Π. Κουρουμπλής την αλλαγή του εκλογικού νόμου που οσονούπω ετοιμάζει: «Θα...
κάνω κατάτμηση όλων των περιφερειών. Θα τις σπάσω. Δεν θα υπάρχει εκλογική περιφέρεια με περισσότερους από τρεις βουλευτές. Αυτές τις εντολές έχω…» έλεγε σε συναδέλφους του, μάλλον για να τους προειδοποιήσει τι τους περιμένει…».
Όπως γνωρίζουμε, εκ πείρας, τα κυβερνητικά κόμματα αλλάζουν συνήθως τον εκλογικό νόμο πριν από τις εκλογές, για να ξέρουν τα πολιτικά δεδομένα και βάσει αυτών να τον φέρουν στα μέτρα τους. Άρα, είναι εξαιρετικά ύποπτη η πληροφορία περί αλλαγής εκλογικού νόμου τώρα, μετά από εκλογές. Και ποιος μπορεί να είναι ο στόχος σε μια τέτοια περίπτωση; Προφανέστατα, η Χρυσή Αυγή, που τους χαλάει τη σούπα!
Μέχρι που θα φτάσουν για να καταπολεμήσουν την Χρυσή Αυγή; Σίγουρα, μέχρις εκεί που μπορούν… Αλλά, λογαριάζουν χωρίς τον «ξενοδόχο» λαό. Γιατί δε θα προλάβουν να γλιτώσουν από τη λαϊκή οργή, που θα φουντώσει εξαιτίας της εφαρμογής του τρίτου Μνημονίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών