Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 24, 2015

Ο Γ. Λαγός ξεμπροστιάζει τους κομμουνιστές - οικονομικούς απατεώνες μέσα στη Βουλή...2 ΒΙΝΤΕΟ

Με αφορμή τη συζήτηση στην Ολομέλεια για το νομοσχέδιο που αφορά τις τηλεοπτικές άδειες, ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Πειραιά Γιάννης Λαγός «μοίρασε» εγκεφαλικά στη συμμορία του Περισσού και στο πολιτικό σύστημα που καλύπτει τις ανομίες της, αποκαλύπτοντας από βήματος της Βουλής στοιχεία της πώλησης και μεταβίβασης ραδιοφωνικής επιχείρησης και συχνότητας την οποία εκμεταλλευόταν το ΚΚΕ!

Πρόκειται για την ραδιοφωνική και τηλεοπτική συχνότητα την οποία χαριστικά παρέδωσε η κυβέρνηση της ΝΔ προς εκμετάλλευση στο ΚΚΕ, συχνότητα η οποία ανήκει στον Ελληνικό Λαό και μόνο. Παρά ταύτα και εκμεταλλευόμενο την....
πλέον των 40 ετών ασυλία εκ του Καθεστώτος της ανομίας, το ΚΚΕ την πούλησε με αδιαφανείς διαδικασίες, εισπράττοντας το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ!
Υπενθυμίζεται οτι μια εβδομάδα πριν ο συναγωνιστής Λαγός απαίτησε από το ΚΚΕ στοιχεία της αγοραπωλησίας της συχνότητας, γεγονός που προκάλεσε αντί ουσιώδους απαντήσεως, τις άναρθρες κραυγές των συμμοριτών του Περισσού και τις φαιδρότητες από μέρους του μιντιακού κατεστημένου της χώρας.
Η επιχείρηση φίμωσης της αλήθειας και απόκρυψης του σκανδάλου κράτησε μια εβδομάδα. Ο συναγωνιστής Λαγός έφερε στην δημοσιότητα στοιχεία της αγοραπωλησίας της συχνότητας από offshore κυπριακή εταιρεία, την οποία είχε αγοράσει από το ΚΚΕ.

Αναφέρεται χαρακτηριστικά στα στοιχεία που δημοσιοποίησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής: «Η Αγοράστρια δεν επιτρέπεται για τα επόμενα τρία (3) έτη να μεταβιβάσει ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο να παραχωρήσει στο μέλλον τα πάσης φύσεως δικαιώματά της από την επιχείρηση ραδιοφωνικού σταθμού που αποκτά με το παρόν σε πολιτικό κόμμα, πλην του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, ή σε εταιρεία στην οποία συμμετέχει ή ελέγχει με οποιοδήποτε τρόπο (π.χ. ως εταίρος ή μέτοχος, διευθυντικό στέλεχος, μέλος οργάνου διοίκησης, διαχειριστής κλπ.) άλλο πολιτικό κόμμα ή συνασπισμός κομμάτων, πλην του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος«.
Στην τραγελαφική προσπάθεια Παφίλη να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ο Συναγωνιστής Λαγός τον κάλεσε για ακόμη μια φορά να δημοσιοποιήσει πού πήγαν τα λεφτά της αδιαφανούς αγοραπωλησίας της ραδιοτηλεοπτικής συχνότητας του 902.
Αυτές είναι οι υπόγειες συναλλαγές του ΚΚΕ με αυτούς που δήθεν καταγγέλλει μεγαλοκαναλάρχες, εκμεταλλευόμενο την ασυλία ολόκληρου του σαθρού πολιτικού κατεστημένου. 
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/g.-lagos-idou-ta-ntokoumenta-twn-skandalwn-tou-kke#ixzz3pUDH4zIX

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών