Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 24, 2015

Η Μέρκελ στηρίζει δύο εκστρατείες: Του καθεστώτος εναντίον της Χρυσής Αυγής και των τζιχαντιστών εναντίον της ανθρωπότητας

Οι πωλήσεις όπλων-οπλικών συστημάτων από την Γερμανία προς χώρες που δεν είναι μέλη του ΝΑΤΟ επιτρέπονται μόνο κατόπιν εγκρίσεως της Ομοσπονδιακής Βουλής και οι πωλήσεις σε εμπόλεμες ζώνες-περιοχές απαγορεύονται ρητώς. Τούτο είναι με σαφή τρόπο κατοχυρωμένο στο Σύνταγμα της Γερμανίας από το 1949.

Η «έκθεση περί εξαγωγής οπλικών συστημάτων» της γερμανικής κυβέρνησης (Rüstungsexportbericht der Bundesregierung)  για το πρώτο εξάμηνο του 2015, η οποία δόθηκε στην δημοσιότητα προ ολίγων ημερών,...
αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η Σαουδική Αραβία είναι ο τρίτος μεγαλύτερος αγοραστής γερμανικού πολεμικού υλικού, ενώ όλα μαζί τα σουνιτικά-βαχαμπιστικά εμιράτα του Αραβικού Κόλπου (Κατάρ, Κουβέιτ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) ανήκουν στον κατάλογο των 20 μεγαλύτερων πελατών της γερμανικής πολεμικής βιομηχανίας.

Τα γερμανικά οπλικά συστήματα που προμηθεύονται οι σουνιτικές μοναρχίες της Μέσης Ανατολής προορίζονται πρώτον για να αντιμετωπισθεί ο μεγάλος τους αντίπαλος που είναι το σιιτικό Ιράν, δεύτερον για τον εξοπλισμό των τζιχαντιστών που πολεμούν στην Συρία και στο Ιράκ και τρίτον για τις ανάγκες του σαουδαραβικού στρατού που έχει εισβάλλει στην Υεμένη μαζί με δυνάμεις της Αλ Κάϊντα, του Κουβέιτ, του Κατάρ και των ΗΑΕ,  μετά την ανατροπή της φιλικής προς το Ριάντ κυβέρνησης. Δηλαδή κατά παράβαση του γερμανικού Συντάγματος η Μέρκελ με έγκριση της πλειοψηφίας του γερμανικού Κοινοβουλίου προμηθεύει με όπλα κράτη του Αραβικού Κόλπου που σαφώς βρίσκονται σε εμπόλεμη ζώνη και εμπόλεμη κατάσταση, ενώ μεγάλο τμήμα αυτών των όπλων εν πλήρη γνώσει της γερμανικής κυβέρνησης καταλήγουν στους βαχαμπιστές του Χαλιφάτου του Ισλαμικού Κράτους και στην Αλ Κάϊντα.

Επαναλαμβάνουμε ότι με τα όπλα αυτά η Σαουδική Αραβία και τα άλλα εμιράτα εξοπλίζουν τους τζιχαντιστές και την Αλ Κάϊντα με σκοπό ανατροπές νομίμων κυβερνήσεων της Μέσης Ανατολής και παίρνουν μέρος στον εμφύλιο πόλεμο της Υεμένης. Το Βερολίνο της Μέρκελ λοιπόν που συνεργάζεται στενά με το Ριάντ και τα σουνιτικά εμιράτα προωθεί εν γνώσει του τα εγκλήματα των τζιχαντιστών στην Μέση Ανατολή, έχει γίνει ένας από τους μεγάλους χορηγούς των κανιβάλων ισλαμοσυμμοριτών.

Γ. Λιναρδής

Υ.Γ. Τι άλλο χρηματοδοτεί η Μέρκελ; Μα φυσικά τη διασπορά ψευδών εναντίον της Χρυσής Αυγής

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών