Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 26, 2015

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων αγροτών στα μπλόκα στην Βόρεια Ελλάδα - Φωτορεπορτάζ

Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου και κατόπιν προσκλήσεως από τον αγροτικό συνεταιρισμό Διαβατού, κλιμάκιο συναγωνιστών από την Ν.Ε. Ημαθίας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσής Αυγής συζήτησε για τα προβλήματα που θα φέρουν τα νέα μέτρα της συγκυβέρνησης Τσιπρα - Καμμένου.

Οι αγρότες και κτηνοτρόφοι του συνεταιρισμού έδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στους...
συναγωνιστές και τόνισαν ότι δεν είναι δυνατόν να επιβιώσουν και να κρατήσουν όρθιο τον κλάδο τους, με τους δυσβάσταχτους φόρους που θα φέρει το νέο μνημόνιο.



Το κλιμάκιο των συναγωνιστών ενημέρωσε τους συνεταιριστές για το αγροτικό πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής και έγινε κατανοητό από όλους ότι μόνο ο Λαϊκός σύνδεσμος βρίσκεται πραγματικά δίπλα στον Ελληνικό λαό. Η Χρυσή Αυγή δεν λέει ψέματα και μπορεί να κοιτάξει στα μάτια αγρότες και κτηνοτρόφους, διότι δεν ψήφισε κανένα μνημόνιο, την ίδια ώρα που οι πολιτικάντηδες της αριστεράς και της δεξιάς κρύβονται στο καβούκι τους γιατί εξαπάτησαν πολλές φορές τον Ελληνικό λαό.

Στην συνέχεια το κλιμάκιο συναγωνιστών βρέθηκε στο μπλόκο των αγροτών και κτηνοτρόφων στη Κουλούρα Ημαθίας όπου και εκεί είχαν συνομιλίες με τις επιτροπές συζήτησαν τα αιτήματα των αγροτών και πήραν ψήφισμα για τις θέσεις των αγροτικών συλλόγων Ημαθίας. Το ψήφισμα μεταξύ άλλων αναφέρει:

"Αγροτικοί και Κτηνοτροφικοί Σύλλογοι Ημαθίας, Κουλούρα 23/10/2015 
Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Ημαθίας, σήμερα 23/10/2015, συγκεντρωμένοι στον κόμβο της Κουλούρας διατρανώνουμε από κοινού την αντίθεσή μας στα μέτρα της πιο ανάλγητης και άδικης φορολόγησης, που έχει υποστεί ποτέ ο πιο παραγωγικός κλάδος στην Ελλάδα. Τα μέτρα που έχουν υπογραφεί στο τρίτο μνημόνιο μας διαλύουν

Σε μια γεωργία και κτηνοτροφία οι οποίες υποφέρουν από το μεγαλύτερο κόστος παραγωγής στην Ευρώπη, έλλειψη ρευστότητας, κατάρρευση των τιμών των προϊόντων, απώλεια αγορών, τεράστιες ζημίες στην παραγωγή έρχονται να προστεθούν και τα ισοπεδωτικά μέτρα της αύξησης του ΦΠΑ, η αφαίρεση μιας σχετικά μικρής επιστροφής στον ΕΦΚ πετρελαίου, η αύξηση του συντελεστή φόρου στο 26% και της προκαταβολής στο 100%, ενώ συζητείται και ο διπλασιασμός ή τριπλασιασμός των εισφορών στον ΟΓΑ

Φαντάζεται κανείς ότι μπορεί να υπάρξει πρωτογενής παραγωγή κάτω από τέτοιες συνθήκες; Φαντάζεται κανείς ότι μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη και παραγωγή εθνικού πλούτου, όταν διαλύεται ο κύριος παραγωγικός ιστός της Εθνικής Οικονομίας; Φαντάζεται κανείς ότι αυτός είναι ο δρόμος της εξόδου της χώρας από την κρίση;

Σε κάθε περίπτωση κάνουμε ξεκάθαρο ότι τα μέτρα αυτά δεν θα περάσουν. Είτε γιατί θα σταθούμε δυναμικά απέναντί τους είτε γιατί ξεκαθαρίζουμε ότι ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος"

Η Τ.Ο. Ημαθίας θα συνεχίσει τον αγώνα όπου χρειαστεί, ώστε να βγει ο ελληνικός λαός από το σημερινό αδιέξοδο και να αποκτήσουν ξανά οι Έλληνες την περηφάνια τους.

 

 



xathess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών