Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 26, 2015

ΚΚΕ: «ΑΣΦΑΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΟΤΙ ΦΥΛΑΓΑΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ». ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ… «ΑΣΦΑΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ!

b-kke-ropala

Κι όπως συνηθίζει, δεν είπε ούτε λέξη για την «ταμπακιέρα» -τι να μας πουν άλλωστε;-, παρά μόνον για… «άναρθρες κραυγές», «προβοκάτσια χρυσαυγιτών», που «τους καίει το κύρος του ΚΚΕ στους εργαζόμενους και το λαό» (εδώ γελάνε!) και για «τα γνωστά ασφαλίτικα επιχειρήματα ότι το ΚΚΕ φύλαγε τη Βουλή από τους αγανακτισμένους»!
Μάλιστα! «Ασφαλίτικα επιχειρήματα», λοιπόν! Προφανώς, το κόμμα του εγκλήματος και της....
προδοσίας περνάει τους Έλληνες για… αμερικανάκια!
Επειδή, όμως, εμείς δεν αερολογούμε, αλλά μιλάμε με ατράνταχτες αποδείξεις και αδιάσειστα ντοκουμέντα, ας γυρίσουμε τον χρόνο πίσω…
Μέσα στη βουλή ψηφίζεται το πρώτο Μνημόνιο. Όλες τις προηγούμενες ημέρες, η ανησυχία των πρωτομνημονιακών είναι έκδηλη. Φοβούνται ότι ο λαουτζίκος θα μπουκάρει μέσα στη βουλή και θα τους… λιντσάρει! Έτσι, ειδικά για τη… μεγάλη μέρα, κινητοποιούν χιλιάδες αστυνομικούς της Αθήνας και κουβαλάνε κι άλλους τόσους από την επαρχία, ενώ καταστρώνουν σχέδια διαφυγής των ζητωμνημονιακών βουλευτών από τον… Εθνικό Κήπο. Τα μετράνε από δω, τα λογαριάζουν από κει, αλλά ο φόβος παραμένει στις καρδιές τους. Κι αν οι αστυνομικοί –που είναι παιδιά του λαού και πλήττονται εξίσου με τους υπολοίπους από το Μνημόνιο- δεν κάνουν καλά τη «δουλειά» τους; Κι αν κάνουν πίσω μπροστά στην οργή του λαού;
Εδώ χρειάζονται κάποιοι άλλοι. Κάποιοι σύγχρονοι γενίτσαροι, κάποιοι εχθροί του λαού μέχρι το μεδούλι, που να μη διστάζουν να τρομοκρατήσουν τον κοσμάκη, να σπάσουν κεφάλια με τα ρόπαλά τους, να ποδοπατήσουν πεσμένους διαδηλωτές! Μόνο τοιούτοι είναι κατάλληλοι για τη φρούρηση της βουλής μια τέτοια ξεχωριστή ημέρα!
Ενώ, λοιπόν, το σύστημα βρίσκεται σε αδιέξοδο, ξαφνικά βλέπει φως! Το… τιμημένο κουκουέ προσφέρεται να αναλάβει να κάνει τη βρωμοδουλειά – έναντι βεβαίως των γνωστών ανταλλαγμάτων, ήτοι της πλήρους ασυλίας στα οικονομικά του! Θέλει και ρώτημα; Το ΠΑΜΕ και η ΚΝΕ είναι η λύση! Ο από μηχανής Θεός του συστήματος – κι ας είναι άθεοι!
Έτσι, από νωρίς το πρωί, συμμορίτες του ΠΑΜΕ και της ΚΝΕ, οπλισμένοι με ξύλινα στειλιάρια και εφοδιασμένοι με μάσκες και κράνη, αναλαμβάνουν «υπηρεσία». Σα φίδια φαρμακερά, ζώνουν γύρω-γύρω τη βουλή, με μέτωπο προς τον κόσμο! Είναι η εμπροσθοφυλακή του συστήματος! Η πρώτη γραμμή αμύνης! Τα ΜΑΤ είναι πίσω τους, οι εφεδρικοί!
Ώσπου, η οργή του κόσμου –απάνω από 100.000- φουντώνει! Κάποιοι προχωράνε προς τα μπρος! Κι εκείνη την ώρα, χιμάνε κατά πάνω τους τα κόκκινα στίφη και βαράνε στο ψαχνό, ανελέητα, τον «εχθρό» λαό! Έτσι σώζουν το σύστημα από πιο θανάσιμο κίνδυνο που έχει διατρέξει στη μεταπολιτευτικά του χρόνια!
Λίγο αργότερα, ακόμα κι ο «αντικομμουνιστής» Μπουμπούκος, που λίγο νωρίτερα υπερψήφισε το Μνημόνιο, τους εκφράζει -εμφανώς ανακουφισμένος- την ευγνωμοσύνη του, στο τηλεοπτικό κανάλι Άλτερ: «Ευτυχώς που υπήρχε και το ΠΑΜΕ εκεί έξω»…
Δείτε τώρα με τα μάτια σας το μεγαλύτερο όργιο καταστολής στη μεταπολιτευτική Ελλάδα. Αυτά είναι τα… «ασφαλίτικα επιχειρήματα» – προσέξτε ότι έχουν εξ’ αρχής «μέτωπο» προς τον κόσμο, όπως η αστυνομία:
newego_large_t_1101_53885812_type12128

bea9034a200ac3e96b60-1428189420

kke-perifrourisi

knat3

newego_large_t_1101_53885812_type12128
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
poulikogiannis122

αδφγηκ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών