Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 27, 2015

Έτσι θα «μπουκάρουν» στα σπίτια των Ελλήνων οι συριζαίοι: Έρχονται εξώσεις και πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας

Την προαναγγελία μίας ακόμα υποχώρησης ενώπιον των δανειστών έκαναν χθες οι Τσακαλώτος και Σταθάκης, οι οποίοι ενώπιον του επικυρίαρχου Ντομπρόβσκις εγκατέλειψαν την «κόκκινη γραμμή» για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και έκαναν λόγο για την «ανάγκη ενός έντιμου συμβιβασμού». Και, βέβαια, όλοι γνωρίζουμε τι ακριβώς σημαίνει «έντιμος συμβιβασμός» για την «αριστερή κυβέρνηση».

Η εικόνα που συνοδεύει το παρόν άρθρο είναι από την Ισπανία και μας βοηθάει να καταλάβουμε τι ακριβώς περιμένει τους Έλληνες. Εκεί πάνοπλες δυνάμεις της Αστυνομίας πραγματοποιούσαν εισβολή στα σπίτια που ήθελαν οι τράπεζες και απλώς πετούσαν στο δρόμο τα...
πράγματα και τους ενοίκους.

Ε, στην Ελλάδα δεν θα γίνει βεβαίως έτσι, αφού έχουμε «αριστερή» κυβέρνηση. Των αστυνομικών δυνάμεων θα προηγείται «σύντροφος Κομισάριος» με γούνινο καπέλο, το ανάλογο κόκκινο αστέρι και την "Αυγή" παραμάσχαλα.

Όλα αυτά, βεβαίως, ήταν αναμενόμενα και δεν χρειαζόταν να δει κανείς τίποτα άλλο παρά το «γλείψιμο» με το οποίο περιέβαλαν τον διεθνή τοκογλύφο οι συριζαίοι όταν ο Συναγωνιστής, Ηλίας Κασιδιάρης, του μίλησε όπως του έπρεπε.

Μόλις, λοιπόν, ο Ντομπρόβσκις τους είπε ότι η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών θα γίνει μετά την αξιολόγηση και ΑΝ είναι οι συριζαίοι «καλά παιδάκια», αυτοί αμέσως άρχισαν να μιλάνε για τον «έντιμο» συμβιβασμό.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών